Головна Новини Політика Скандали.Політика Усі на вихід: Звільнили усе керівництво української митниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Усі на вихід: Звільнили усе керівництво української митниці

Керівництво митниці відправили у відставку: голову і двох заступників

1 лютого 2023, 15:31
Поділіться публікацією:

Кабінет міністрів звільнив очільника Державної Митної Служби України та його заступників. Про це повідомив народний депутат України Олексій Гончаренко, пишуть "Коментарі".

Усі на вихід: Звільнили усе керівництво української митниці

Кабмін звільнив увесь керівний склад Митниці

Сьогодні, 1 лютого, посад позбулися керівник української Митниці та два його заступники. Йдеться про виконувача обов'язків очільника митної служби В'ячеслава Демченко, а також першого заступника Олександра Щуцького та заступника голови Руслана Черкаського.

Усі на вихід: Звільнили усе керівництво української митниці - фото 2

"Сьогодні починається ЛЮТИЙ місяць", — прокоментував ситуацію нардеп від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко.

Усі на вихід: Звільнили усе керівництво української митниці - фото 3

Інформацію про звільнення керівництва митниці більш жорстко підтвердив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія: "Буду анонсувати громадськість про весняні посадки".

Ще напередодні, 31 січня, у вечірньому зверненні Президент України, схоже, анонсував ці події: "Зараз певне кадрове затишшя… Але це не означає, що всі необхідні кроки вже зроблено. Будуть рішення. Тим у системі, хто не відповідає принциповим вимогам держави та суспільства, не варто засиджуватися у кріслах".

Як писали "Коментарі", минулого тижня заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко подав у відставку. Пішов і заступник міністра оборони В'ячеслав Шаповалов – після скандалу із завищеними цінами на закупівлю продуктів для українських військових частин. Втратив посаду і заступник генпрокурора Олексій Симоненко, який потрапив у скандал через відпочинок в Іспанії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що стало причиною кадрових чисток Зеленського – чому звільнення розпочалися саме зараз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини