Головна Новини Політика Скандали.Політика У ЗМІ назвали організаторів «зливу» відео по Трухіну: Порошенко та Єнін
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗМІ назвали організаторів «зливу» відео по Трухіну: Порошенко та Єнін

Автори публікації пишуть, що «злив» цього відео було організовано за прямої участі вищого керівництва МВС

15 лютого 2022, 20:50
Поділіться публікацією:

До оприлюднення відеозаписів з місця ДТП за участю екс-нардепа фракції "Слуги народу" Олександра Трухіна може бути причетний колишній президент України Петро Порошенко, який зацікавлений у наданні резонансу скандалів навколо представників чинної влади. Про це йдеться у статті "Справа Трухіна: Порошенко – замовник скандалу?" , опублікованій виданням Golos.Ua.

 У ЗМІ назвали організаторів «зливу» відео по Трухіну: Порошенко та Єнін

Олександр Трухін потрапив у гучний скандал (фото з відкритих джерел)

"Згідно з нашою внутрішньою інформацією ЗМІ, поява цього відео в мережі — акція, замовлена Петром Порошенком. Враховуючи наростаюче протистояння Петра Олексійовича та представників влади, яке тягнеться ще з передвиборчої кампанії і ось-ось мало б досягти свого апогею – обіцяних гучних посадок, будь-які кроки до дискредитації режиму йому на руку. Так, новий виток скандалу з Трухіним екс-президенту вкрай вигідний, щоб відвернути увагу від судового позову щодо екс-президента", — йдеться у публікації.

Автор зазначає, що при цьому, особливий наголос був зроблений на корупцію у великих масштабах серед представників влади на тлі добробуту населення, що погіршується.

"На тлі щедрих обіцянок про те, як держава служитиме народу, а також – зростання комуналки та цін загалом, з'являється барвиста історія про президентську команду. Як показала практика, поодинокі корупційні скандали не надто б'ють за рейтингами — вони швидше мають накопичувальний ефект. Але питання соціальної обстановки вже давно тягне рейтинги як "Слуг", так і всієї команди з самим Президентом вниз. Тим більше, коли головним героєм скандалу стає птах досить високого польоту, на зразок Трухіна, якому було довірено всю Полтавщину", — зазначає він.

Згоден із цією думкою і політичний оглядач Тарас Козуб: "Для Порошенка ситуація з Трухіним, як і будь-який скандал із Слугами такого масштабу, — подарунок із небес. Це кампанія, яка має знизити рейтинги, але це не дозволить підняти його Порошенко. Піднімають рейтинги іншими способами. Звичайно, судові справи не забудуться, але ця історія таки зрушує фокус уваги з його кримінальних справ".

Згідно з публікацією, "злив" цього відео могло організувати найвище керівництво МВС.

"Згідно з нашою внутрішньою інформацією, злив стався з руки заступника міністра Євгена Єніна. Єнін – людина в МВС нова, він був представлений як член нової команди Монастирського, проте, як стало відомо з джерел у Міністерстві, заступник міністра має певну вигоду в тому, що захищає інтереси саме Петра Олексійовича у МВС. Єнін — по суті його людина", — підсумував автор статті.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що нардеп Трухін заявив про готовність скласти мандат, якщо цього вимагатимуть команда і ситуація.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини