Головна Новини Політика Скандали.Політика У Зеленського заявили, що канали Медведчука координувалися з Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського заявили, що канали Медведчука координувалися з Кремля

Телеканали координував високопоставлений чиновник Кремля

15 березня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

У президентській фракції "Слуга народу" розповіли про те, що телеканали 112, NewsOne і Zik, які були закриті після санкцій з боку Ради національно безпеки і оборони, координувалися з Кремля. Про це повідомила нардеп від партії влади Мар'яна Безугла.

У Зеленського заявили, що канали Медведчука координувалися з Кремля

Фото: Google

За її словами, роботу закритих телеканалів з пулу Медведчука координував особисто заступник глави адміністрації президента Росії Олексій Громов. Вона зазначила, що Громов в Кремлі відповідає саме за роботу з медіа.

Нардеп сказала, що РНБО постійно працює в закритому режимі і зазначила, що рішення по блокуванню каналів Медведчука і розкриття джерел їх фінансування готувалося більш ніж півроку.

З приводу нового телеканалу з пулу Медведчука "Перший незалежний" нардеп заявила, що спецслужби перевіряють всіх експертів, які виступають на цьому каналі.

Довідка 2 лютого 2021 року президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака та його бізнес-активи, серед яких були телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називають Віктора Медведчука.

Зеленський заявив, що телеканали фінансувалися з Росії і працювали проти національної безпеки України, підриваючи шлях нашої країни в ЄС і НАТО. Міністр культури Олександр Ткаченко звинуватив заблоковані канали в інформаційному тероризмі і назвав їх рупорами російської пропаганди.

Секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що санкції будуть вводитися проти всіх телеканалів, які ведуть антиукраїнську діяльність.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що РНБО ухвалила стратегію щодо повернення Криму.

Читайте також про поход Зеленського на другий термін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Роман

15 березня 2021, 11:45

https://asfalt.kh.ua/


Новини