Головна Новини Політика президент У «Слузі народу» хочуть попросити Зеленського балотуватися на другий президентський термін
commentss НОВИНИ Всі новини

У «Слузі народу» хочуть попросити Зеленського балотуватися на другий президентський термін

Володимир Зеленський поки не говорив про плани балотуватися на другий президентський термін

13 березня 2021, 21:12
Поділіться публікацією:

Партія "Слуга народу" планує закликати чинного президента України Володимира Зеленського балотуватися на другий термін. Про це сказав голова політради партії Давид Арахамія під час брифінгу після позачергового з'їзду партії.

У «Слузі народу» хочуть попросити Зеленського балотуватися на другий президентський термін

Володимир Зеленський. Фото: Офіс президента

Арахамія звернув увагу, що партія тільки попросить Зеленського, але остаточне рішення залишається за президентом.

У свою чергу глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко напередодні відзначив , що на разі не відомо, чи піде Зеленський на другий термін. За його словами, ніяких конкретних заяв поки не існує. Але якщо президент прийме відповідне рішення, партія "Слуга народу" буде на його боці.

Відзначимо, під час своєї передвиборної кампанії в 2019 році чинний президент України Володимир Зеленський заявляв, що буде займати посаду глави держави один термін . Також він обіцяв, що покине президентське крісло відразу ж після того, як порушить закон.

Інформація про те, що Зеленський все ж може піти на другий термін з'явилася ще навесні минулого року. Тоді перший заступник голови Офісу президента України Сергій Трофимов розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону, що не виключає того, що нинішній глава держави Володимир Зеленський піде на другий президентський термін.

Нагадаємо, під час сьогоднішнього з'їзду партії глава держави зазначив , що основну увагу потрібно приділити не тому, що вже було зроблено, а тому, що поки, на жаль ще не зроблено. І зосередитися на втіленні цього в життя. Це одна з причин, по якій партія "Слуга народу" сьогодні починає новий етап. Президент також заявив, що ті, хто готовий прямо зараз опустити руки або ж ті, хто до цього дня так і не зрозумів різниці між справжнім думкою народу і штурмом деяких журналістів і анонімних телеграм-каналів, можуть в ту ж хвилину встати і покинути зал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

14 березня 2021, 11:31

Не дай Бог Арахамію на другий термін! Нам і першого забагато!

Эдуард

14 березня 2021, 07:20

Апахамия он и не такое может, ведь человек приехал с островов, отдохнул, полон сил снова коррупционно зарабатывать

Ерофей

14 березня 2021, 06:23

Какой второй срок? Надо настаивать на его немедленном уходе! Сплошная коррупция, полный развал судовой ветки власти,....


Новини