Головна Новини Політика Скандали.Політика У верхах обговорюється питання про умови «капітуляції» суддів КСУ - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У верхах обговорюється питання про умови «капітуляції» суддів КСУ - ЗМІ

Хтось хотів піти за власним бажанням, водночас інша частина суддів категорично проти того, щоб викидати білий прапор

3 листопада 2020, 15:58
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що в Конституційному суді зараз активно обговорюється про питання про умови відставки "за власним бажанням" суддів КСУ. Про це повідомляє Telegram-канал Зеландія.

У верхах обговорюється питання про умови «капітуляції» суддів КСУ - ЗМІ

За інформацією каналу, частина суддів готова піти у відставку, якщо їм будуть надані гарантії про те, що вони не будуть схильні до політичного і кримінального переслідування. Але є такі, хто відмовляється обговорювати питання відставки категорично. Вони впевнені, що закон на боці служителів Феміди, а гарантії з боку представників Президента нічого не означають — як тільки судді позбудуться імунітету, гонінь їм не уникнути. Також вирішується питання про те, чи підуть всі судді, частина або тільки Голова КСУ Тупицький.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що Володимир Зеленський розповів про деталі бесіди з головою Конституційного Суду Олександром Тупицьким. Про це він заявив в ефірі програми "Свобода слова". За його словами, під час зустрічі з Тупицьким президент перерахував йому "червоні лінії" для українського суспільства. "Червоними лініями" він назвав болючі теми для України, зміни в законодавстві щодо яких можуть відкинути нашу країну на 10 років назад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ze_landia/950
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини