Головна Новини Політика Скандали.Політика У Росії затримали українського дипломата: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії затримали українського дипломата: що сталося

ФСБ затримала в Росії українського консула Олександра Сосонюка

17 квітня 2021, 10:39 comments1109
Поділіться публікацією:

У російському місті Санкт-Петербург був затриманий український консул Олександр Сосонюк. Про це 17 квітня повідомила пресслужба Федеральної служби безпеки Росії.

У Росії затримали українського дипломата: що сталося

У Санкт-Петербурзі затримано українського дипломата - фото: з відкритих джерел

За інформацією ФСБ, в п'ятницю, 16 квітня, в ході зустрічі з громадянином Росії при отриманні інформації закритого характеру, яка міститься в базах даних правоохоронних органів і ФСБ Росії, був затриманий на місці злочину український дипломат — консул Генерального консульства України в місті Санкт-Петербург Олександр Сосонюк.

У пресслужбі відомства зазначили, що дана діяльність несла явно ворожий характер стосовно РФ і є абсолютно несумісною зі статусом дипломатичного працівника.

На цей момент ведеться розслідування. До дипломата будуть застосовані заходи відповідно до норм міжнародного права. У Міністерстві закордонних справ поки що ситуацію не прокоментували.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що консул відвідав затриманих в Дубаї українок, фотографувати голими. Також видання інформувало про те, Байден заявив, що прийшов час покласти край російській агресії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини