Головна Новини Політика Скандали У мережі з'явилися фотографії з закритої вечірки олігарха Косюка, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі з'явилися фотографії з закритої вечірки олігарха Косюка, - ЗМІ

На фото за спиною Криклій можна побачити людину, схожу на олігарха Юрія Косюка

6 березня 2021, 14:26 comments2228
Поділіться публікацією:

У мережі опублікували інформацію про те, що міністр інфраструктури Владислав Криклій нібито міг вживати кокаїн на вечірці, організованій олігархом Юрієм Косюк. Про це повідомили на сайті телеканалу NewsOne.

У мережі з'явилися фотографії з закритої вечірки олігарха Косюка, - ЗМІ

Фото: Кабмин

На сайті телеканалу NewsOne опубліковані знімки, на яких видно міністр інфраструктури України Владислав Криклій, за спиною якого на барній стійці гола по пояс танцює людина, схожа на олігарха Юрія Косюка. Також опубліковані фото білого порошку, схожого на кокаїн, і кредитка з фотографією Криклія, яка лежить поруч.

Журналісти повідомляють, що в мережу злили знімки, як Владислав Криклій розважається на вечірці у олігарха Юрія Косюка, де вони нібито нюхають кокаїн і танцюють напівголими на столі.

Як відзначають журналісти, нібито на вечірках Косюка разом з Владиславом Кріклієм регулярно "відпочивають" "слуги народу" Давид Арахамія, Юрій Кисіль, Юрій Аристов, член наглядової ради УЗ Адомас Аудіцкас і інші.

На сайті також задалися питанням про те, як на публікацію даної інформації відреагує прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Владислав Криклій очолює міністерство інфраструктури України з серпня 2019 року. Він є одним з небагатьох міністрів, які залишилися після звільнення Кабінету міністрів Олексія Гончарука в березні 2020 року.

Раніше на сайті журналу "Фокус" опублікували інформацію про те, що на сторінці колишньої цивільної дружини Владислава Криклій Тетяни Декало був оприлюднений пост про те, що міністр інфраструктури страждає від кокаїнової залежності.

У мережі з'явилися фотографії з закритої вечірки олігарха Косюка, - ЗМІ - фото 2


У мережі з'явилися фотографії з закритої вечірки олігарха Косюка, - ЗМІ - фото 3

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, скільки Владислав Криклій заробив за грудень і січень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини