Головна Новини Політика Скандали.Політика Суд визнав невинним екс-заступника Київської МДА Володимира Слончак в нападі на поліцейських
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд визнав невинним екс-заступника Київської МДА Володимира Слончак в нападі на поліцейських

Також служителі Феміди зняли з екс-чиновника все обмежувальні заходи

21 вересня 2020, 17:08
Поділіться публікацією:

Київський апеляційний суд визнав невинність екс-заступника Голови Київської держадміністрації Володимира Слончака щодо нападу на представників правоохороних органів, що стався в Києві в кінці квітня цього року. Також служителі Феміди зняли з екс-чиновника все обмежувальні заходи. Дане рішення, прийняте Колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду, опубліковано в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Суд визнав невинним екс-заступника Київської МДА Володимира Слончак в нападі на поліцейських

Джерело: КМДА

За словами самого Володимира Слончак, справа проти нього було з самого початку сфабриковано.

"Своїм рішенням суд підтвердив мою невинність, на чому я наполягав спочатку. У цій справі я став жертвою політичних інтриг, ситуація була роздута штучно для того, щоб скомпрометувати моє тодішнє керівництво. Я радий, що ситуація рухається до логічного завершення, зроблений дуже важливий крок", — зазначив Слончак.

За його словами, він дійсно не стримався при спілкуванні з представниками правопорядку, але випадок не вартий викликаного в ЗМІ резонансу.

"Я повівся емоційно і хочу принести свої вибачення людям, яких ця ситуація зачепила побічно. У той же час підкреслюю, що дорожу своєю честю і репутацією, одже, буду боротися до кінця, щоб моє ім'я не було спаплюжено через чиїсь політичні амбіцій", — підкреслив Володимир Слончак.

Нагадаємо, увечері 26 квітня в столиці Володимир Слончак накинувся на патрульних поліцейських, оскільки ті зробили йому зауваження за вимкнені фари машини.

Підсумком скандального затримання стало звільнення Слончака. Також відомо, що екс-заступник глави столиці за сумісництвом був головою Комісії з перевірки інформації по об'єктах будівництва, яка тільки за попередній рік визнала 15 об'єктів будівництва незаконними "з подальшим скасуванням документів дозвільного характеру та зверненнями в правоохоронні та контролюючі органи".

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві розгорнули рекордний за розміром прапор "УДАРу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини