Головна Новини Політика Скандали.Політика Суд виніс покарання чоловікові, який пропонував за 200 тисяч доларів місце в Кабміні
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд виніс покарання чоловікові, який пропонував за 200 тисяч доларів місце в Кабміні

Суд обрав міру припинення чоловікові-корупціонеру

6 липня 2020, 23:45 comments1035
Поділіться публікацією:

У Волинській області суд заарештував чоловіка, який за 200 тисяч доларів пропонував обіцяв посаду в Кабінеті міністрів України. Про це повідомляє УНІАН.

Суд виніс покарання чоловікові, який пропонував за 200 тисяч доларів місце в Кабміні

Запобіжний захід — арешт з правом внесення застави більше мільйона гривень.

"В ході слідства було з'ясовано, що фігурант за 200 тисяч доларів обіцяв громадянину України зарахувати його в закриту і впливову групу влади і вирішити його питання посади в Кабінеті міністрів України", — повідомляють в Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Як відомо, третього липня 2020 року, в одному з кафе Луцька представники поліції затримали одного з жителів міста при отриманні грошей.

На даний момент підозрюваному повідомили про підозру у кримінальному правопорушенні. Йому може загрожувати до 12 років затримання з конфіскацією майна.

Як повідомляли "Коментарі", раніше глава партії "Голос" Кіра Рудик повідомила, що в нинішній Верховній Раді при голосуванні за окремі закони суми хабарів доходять до 60 тисяч доларів



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини