Головна Новини Політика Скандали Стало відомо, хто очолив список топ-корупціонерів року
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто очолив список топ-корупціонерів року

Чиновник володіє таємними багатствами

9 грудня 2020, 18:30
Поділіться публікацією:

Нинішній глава міністерства культури Олександр Ткаченко очолив список топ-корупціонерів цього року. Про це повідомляють "Подробиці", спираючись на результати свого журналістського розслідування.

Стало відомо, хто очолив список топ-корупціонерів року

Представники ЗМІ виявили, що Ткаченко має нерухомість на Трухановому острові, а саме — садибу з декількох житлових будівель, хоча ділянка, за словами журналістів, була відведена під забудову. При чому про цю власність в декларації чиновника нічого не сказано.

Крім того, "Подробиці" виявили, що під час передачі Одеської кіностудії в приватну власність, половину прав на володіння підприємства, отримала компанія, пов'язана з Олександром Ткаченком.

Журналісти вважають, що у зв'язку з тим, що Одеська кіностудія є власником площі землі розміром в 5 гектарів, а її ціна є найвищою в Одесі, то Ткаченко з другим власником кіностудії, господарем київської будівельної компанії Андрієм Ваврішем почнуть забудовувати місцевість, а не займатися кіномистецтвом .

Раніше "Коментарі" писали про те, що Ірина Венедиктова, коментуючи просування розслідування по справи про розкрадання грошей банку "Фінанси і Кредит", розповіла все, що думає про українських олігархічних колах. Про це Генпрокурор написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Крім того, портал розповідав про те, що за інформацією українських ЗМІ, Національне антикорупційне агентство публічно звинуватило генпрокурора Ірину Венедиктову в покриванні корупціонерів і тиску на слідство. Так, стало відомо, що за інформацією НАБУ, 1 грудня Венедиктова без вивчення матеріалів кримінальної справи та правових підстав змінила процесуальних керівників у веденні кримінальної справи про незаконне заволодіння 81 мільйона гривень, що належать Нацгвардії. Сьогодні ЗМІ повідомили, що представники відомства хотіли вручити підозру у цій справі заступнику глави ОП Олегу Татарову.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://podrobnosti.ua/?e=t
comments

Обговорення


Новини