Головна Новини Політика Скандали "Слуга народу" Верещук в прямому ефірі звинуватила Порошенко в люб'язній бесіді з Путіним у 2014 році
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слуга народу" Верещук в прямому ефірі звинуватила Порошенко в люб'язній бесіді з Путіним у 2014 році

Нардеп Ірина Верещук послалася на слова прес-секретаря Кремля Дмитро Пєскова, який розповів про дзвінок п'ятого президента Петра Порошенка на День Росії

7 липня 2020, 13:35 comments1647
Поділіться публікацією:








Народний депутат від фракції "Слуга народу", голова підкомітету з держбезпеки Ірина Верещук заявила, що у 2014 році тодішній гарант Петро Порошенко подзвонив у московський Кремль, щоб привітати Володимира Путіна з Днем Росії. Про це вона розповіла у прямому ефірі політичного ток-шоу "Свобода слова" на каналі ICTV.

"Слуга народу" Верещук в прямому ефірі звинуватила Порошенко в люб'язній бесіді з Путіним у 2014 році

Так, під час обговорення гібридної війни з Росією, Верещук зазначила, що політична еліта України не може визначитися, ким саме є президент РФ — ворогом чи міжнародним колегою, якого можна привітати телефоном із державним святом.

Сам Порошенко категорично спростував правдивість цієї інформації та заявив, що Верещук або навмисно вводить в оману телеглядачів, або сама була введена в оману. Однак суперечку припинив ведучий, який попросив гостей ефіру обговорити спірне питання під час реклами.

У перерві Порошенко підійшов до Верещук і попросив показати першоджерело озвученої інформації.

"Ось подивіться, "24 канал" на своєму порталі пише про те, що прессекретар Кремля Дмитро Пєсков розповів, що Петро Порошенко зателефонував Володимиру Путіну 12 червня 2014 року", — зазначила нардеп.

У свою чергу глава фракції "Євросолідарність" позначив, що ЗМІ озвучили інформацію з Кремля, яка не відповідає дійсності, а він не вважав за потрібне її публічно оскаржувати, оскільки у нього немає можливості відстежувати все, що публікують українські та російські інформагентства.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні розповіли, що обговорювали делегати з Росії з питань Донбасу в Берліні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини