Головна Новини Політика Скандали.Політика Скандал з пікапами для прикордонників: чиновники відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал з пікапами для прикордонників: чиновники відреагували

У мережі виставили на продаж нові пікапи, які Україна отримала зі США - у МВС інформацію спростовують

10 лютого 2022, 15:22
Поділіться публікацією:
Нещодавно у соцмережах поширили інформацію про те, що пікапи Mitsubishi L200, які у рамках підтримки виділик уряд Сполучених штатів Америки для українських прикордонників, продають в інтернеті. Проте у Держприкордонній службі запевнили, що така інформація є фейковою. Про це повідомили у пресслужбі Державної прикордонної служби України, передає портал "Коментарі".
Нові автомобілі Mitsubishi L200 для Держприкордонної служби були передані представниками США ще 4 лютого. Невдовзі з’явились оголошення з продажем авто, дуже схожих на ті, що надали американці. Їх вартість оцінили у 35 тисяч доларів. Проте у прикордонній службі подібні звинувачення усіляко заперечують. 
"Уся отримана прикордонниками техніка в наявності. Її розподіл до підрозділів відбуватиметься відповідно до домовленостей з міжнародними партнерами. Ніякої мови про її продаж йти не може. Радимо людям уважно перевіряти оголошення при купівлі автомобілів, аби не стати жертвою шахраїв. Не виключено, що це може бути чиясь брудна дезінформаційна кампанія", — повідомили у Держприкордонній службі України.
Скандал з пікапами для прикордонників: чиновники відреагували - фото 2
Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що у Міністерстві закордонних справ висловили рішучий протест у зв'язку з рішенням Росії щодо блокування частини акваторії морів. У відомстві також зазначили, що такі дії Російської Федерації як частина її гібридної війни щодо нашої держави є неприпустимими. У МЗС додали, що вони демонструють неприкриту зневагу до норм та принципів міжнародного права, зокрема Статуту ООН, резолюцій Генеральної асамблеї ООН та Конвенції ООН з морського права.
Читайте також: МВС та МОН мають розслідувати секс-скандал за участю ректора Бугрова – експерт

Скандал з пікапами для прикордонників: чиновники відреагували

Продаж пікапів прикордонників. Фото з Facebook



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини