Головна Новини Політика Скандали.Політика Шмигаль може утримувати Жмака на посаді глави УЗ в інтересах Ахметова, - Лещенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль може утримувати Жмака на посаді глави УЗ в інтересах Ахметова, - Лещенко

Компанія Ахметова отримує величезні замовлення від УЗ

17 березня 2021, 12:52
Поділіться публікацією:

Шмигаль може утримувати Жмака на посаді глави УЗ в інтересах Ахметова, - Лещенко

Фото: Кабмiн

Колишній народний депутат України і член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко натякнув на те, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль може намагатися утримувати на посаді главу УЗ Володимира Жмака в інтересах олігарха Ріната Ахметова. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Для Ахметова Жмак стратегічно важливий як джерело доходу його бізнесу. Сьогодні член Наглядової ради Сергій Лещенко в черговий раз вказав на прямий зв'язок між збитками "Укрзалізниці" і прибутком Ахметова.


"Друзі, в останні дні багато хто з вас звертаються з питаннями про кадрових рішень, прийнятих наглядовою радою по менеджменту Укрзалізниці. Оскільки деякі речі я не уповноважений коментувати, особисто від себе хочу порекомендувати вам гарне розслідування. Якщо читати весь текст немає часу, то просто прочитайте перше речення в статті: "Метінвест" отримав майже половину робочого парку піввагонів Укрзалізниці на три роки", — написав він і дав посилання на розслідування.


Компанія "Метінвест", як відомо, є однією з бізнес-структур найбагатшої людини України й олігарха Ріната Ахметова. Сьогодні наглядова рада "Укрзалізниці" одноголосно підтримав відставку глави правління компанії Володимира Жмака.


На черговому засіданні Кабінету міністрів 17 березня має бути розглянуто питання відставки Жмака.


Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль до приходу в політику працював топ-менеджером в корпорації ДТЕК, яка належить Ринату Ахметову. Шмигаль був генеральним директором Бурштинської ТЕЦ.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Шмигаль висловився про підвищення пенсій в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини