Головна Новини Політика Скандали.Політика СБУ: через Україну хотіли переправити російське військове спорядження в Африку
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ: через Україну хотіли переправити російське військове спорядження в Африку

СБУ зупинила діяльність київської компанії, яка намагалася незаконно транспортувати російські комплектуючі до вертолітної техніки в одну з країн Африки

26 листопада 2020, 12:30
Поділіться публікацією:

СБУ заблокувала міжнародний канал постачання через територію України російських товарів військового призначення та запобігла їх можливому переправленню в країни списку санкцій Ради Безпеки ООН. Про це повідомляється на сайті СБУ.

СБУ: через Україну хотіли переправити російське військове спорядження в Африку

Фото: из открытых источников

Служба безпеки зупинила діяльність київської компанії, яка незаконно планувала поставляти комплектуючі до вертолітної техніки в одну з країн Африки. У документації вказали неправдиву інформацію, щоб переправити товар за кордон. У правопорушників також не було необхідних документів для постачання продукції такої категорії. Як повідомляється в прес-центрі СБУ, планувалося переправити спорядження авіарейсом з Міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Розпочато виробництво по ч. 1 ст. 333 (Порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів) КК. На цей час ведеться розслідування.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вчора, 25 листопада, СБУ викрила командира Нацгвардії, який передавав РФ дані про військові операції України та міжнародну допомогу країні. CБУ отримала докази його протиправної діяльності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валерій

26 листопада 2020, 15:15

Та ж сама снаряга що і на https://tacticalgear.ua

Валерій

26 листопада 2020, 15:15

Та ж сама снаряга що і на https://tacticalgear.ua


Новини