Головна Новини Політика Скандали.Політика "Рішення відповідальних політиків" - "Слуги" відмовилися від Мальдівів на новорічні свята через кризу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Рішення відповідальних політиків" - "Слуги" відмовилися від Мальдівів на новорічні свята через кризу

А з нардепом Колюхом через поїздку на Домінікани вони тепер не спілкуються

17 грудня 2020, 22:50
Поділіться публікацією:

"Слуги народу" спільно вирішили не відвідувати дорогих курортів в новорічні свята. Про це ЗМІ повідомила заступник глави фракції "Слуг" нардеп Євгенія Кравчук.

"Рішення відповідальних політиків" - "Слуги" відмовилися від Мальдівів на новорічні свята через кризу

Вона заявила, що дане рішення стало рекомендацією для всіх. За словами Кравчук некоректно відпочивати на люкс-курортах під час економічної кризи, попри те, що Слуги в змозі витратити пристойну суму грошей на новорічний релакс.

"Це наше спільне рішення, ні у кого не виникало питань, чому", — сказала Кравчук.

Крім того, політик заявила, що дане спільне рішення не пов'язане зі скандальним випадком, коли її однопартієць під час засідання парламенту резервував готель для відпочинку в Домініканській республіці за $ 6750.

Вона пояснила, що таке рішення було прийнято нардепами фракції кілька тижнів тому, назвавши його "рішенням відповідальних політиків". Крім того, Кравчук пояснила, що фракція вважає за краще відпочивати в Єгипті або на лижних курортах, але ніяк на Мальдівах і Сейшелах.

Що стосується Валерія Колюха з приводу його відпочинку, Кравчук зауважила, що він не в її групі та політик припинила спілкування з ним після скандалу.

Раніше "Коментарі" писали про те, що "Слуга народу" Колюх під час засідання ВР бронює готель для відпочинку — ціна питання 6750 доларів США.

Крім того, порталу стало відомо, що народний депутат від партії "Голос" Ярослав Железняк сьогодні під час роботи Верховної Ради підняв "важливе питання" і запропонував внести поправку, завдяки якій депутати зможуть вибирати якою кнопкою їм голосувати. За словами народного обранця, одним подобається червоний колір, іншим жовтий або зелений.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини