Головна Новини Політика Скандали.Політика Разумков поставив на місце депутатів, які робили селфі під час засідання ВР
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков поставив на місце депутатів, які робили селфі під час засідання ВР

У відповідь на зауваження частина парламенту почала аплодувати спікеру ВР

3 грудня 2020, 20:48
Поділіться публікацією:

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков поставив на місце групу народних обранців, які робили селфі під час чергової сесії парламенту. Відповідне відео було опубліковано в засобах масової інформації та соціальних мережах.

Разумков поставив на місце депутатів, які робили селфі під час засідання ВР

У Парламенті народні депутати від фракції "Слуга народу" і глава Міністерства інфраструктури Владислав Криклій прямо під час роботи Верховної Ради влаштували фотосесію. Спікер Разумков звернувся до них з проханням припинити займатися сторонніми справами та почати працювати на користь народу.

У відповідь на зауваження частина парламенту почала аплодувати голові ВР.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що Голова Верховної Ради Дмитро Разумков закрив пленарне засідання парламенту третього грудня. Під час пленарного засідання 3 грудня депутати прийняли закон про внутрішній водний транспорт (1182-1-д). Крім того, вони посилили парламентський контроль, схваливши законопроект № 4131. До всього іншого депутати не забули і про себе коханих. Тепер вони матимуть помічників без вищої освіти (згідно із законопроектом № 3644-д), а також зняли обмеження, які передбачалися при прийомі на роботу на державну службу (законопроект № 4096).

Крім того, ми писали про те, що Верховна Рада п'ятого листопада цього року в першому читанні проголосувала за проект Державного бюджету на майбутній, 2021 рік. Документ підтримали двісті сімдесят п'ятеро народних депутатів. Мінімальна заробітна плата в наступному році зросте до 6 тис. Гривень, а в другій половині 2021 року — до 6500 гривень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини