Головна Новини Політика Скандали.Політика Противнику Путіна винесли шокуючий вирок
commentss НОВИНИ Всі новини

Противнику Путіна винесли шокуючий вирок

Олексій Навальний послідовно виступає проти влади Путіна, але раніше відмовлявся визнати українську приналежність Криму

4 серпня 2023, 23:29 comments1702
Поділіться публікацією:

Мосміськсуд на виїзному засіданні у володимирській колонії суворого режиму засудив опозиційного Путіну політика Олексія Навального до 19 років колонії — тепер уже особливого режиму, передають російські інформагентства. Про це повідомляють "Коментарі".

Противнику Путіна винесли шокуючий вирок

Олексій Навальний вже відбуває один термін

Процес у "екстремістській" справі був засекречений. Він розпочався 19 червня і тривав лише місяць, всі засідання проходили у закритому режимі. 20 липня прокурор запросив для Навального, який уже відбуває у колонії №6 у Володимирській області дев'ятирічний термін у справі про шахрайство, ще 20 років особливого режиму. Термін було сформовано шляхом часткового складання за сукупністю з попереднім покаранням.

"Цифра не має значення. Я чудово розумію, що, як і багато політв'язнів, сиджу довічний термін. Де пожиттєвість вимірюється терміном мого життя або терміном життя цього режиму", — такий коментар Навального з'явився в його телеграм-каналі. — "Цифра вироку не для мене. Вона для вас. Вас, а не мене хочуть злякати і позбавити волі до опору. Вас змушують здати без бою свою Росію банді зрадників, злодіїв і негідників, які захопили владу. Путін не повинен досягти своєї мети. Не втрачайте волі до опору".

У "екстремістській" справі Навального звинуватили за сімома статтями КК РФ, найважча з яких — про створення екстремістської спільноти. "Екстремістською спільнотою" влада РФ вважає Фонд боротьби з корупцією. Також опозиціонера звинуватили у фінансуванні екстремізму та залученні підлітків у вчинення небезпечних дій та реабілітації нацизму.

Для Навального це вже третій термін останні кілька років. Після того, як суд замінив політику умовний термін у справі "Ів Роше" на реальний, його етапували до колонії загального режиму №2 у місті Покров у Володимирській області. У червні 2022 року після набуття чинності вироком про "шахрайство з донатами" та неповагу до суду — Навальний отримав дев'ять років — опозиціонера відправили до колонії суворого режиму в селищі Мелехово у Володимирській області.

Тим часом, Данилов розповів про головну відмінність українців від росіян.

Президент Нігера закликав світ не допустити проникнення ПВК "Вагнер" до його країни.

А в Україні очікується збільшення врожаю зернових та олійних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини