Головна Новини Політика Скандали.Політика Призначення 25-річної блондинки заступником міністра соцполітики: чи буду кадрові "покарання" в Уряді
commentss НОВИНИ Всі новини

Призначення 25-річної блондинки заступником міністра соцполітики: чи буду кадрові "покарання" в Уряді

Юрій Романенко переконаний, що скандальне призначення - це відповідальність керівника Уряду

17 липня 2022, 23:47 comments1004
Поділіться публікацією:

Після скандального призначення 25-річної блондинки на посаду заступника у Міністерстві соцполітики з питань європейської інтеграції,  яке шокувало українське суспільство, прем'єр-міністру України Денису Шмигалю, можливо, також варто приготуватися до кадрових змін. Таку думку висловив на своїй сторінці у Facebook блогер та засновник інформаційного порталу "Хвиля" Юрій Романенко.

Призначення 25-річної блондинки заступником міністра соцполітики: чи буду кадрові "покарання" в Уряді

Блогер заговорив про кадрові ротації в Уряді (фото з відкритих джерел)

Юрій Романенко переконаний, що скандальне призначення — це відповідальність керівника Уряду.

"Гаразд, раз у нас сьогодні вечір одкровень та різких кадрових рокіровок. У Кабміні кажуть, що поява 25-річної дівчини на посаду заступника міністра пов'язана з тим, що вона була дівчиною сина Лазебної, яка очолює це міністерство. Коли косяк  сплив, то Лазебна подала у відставку. А реально це — косяк Шмигаля, хто затверджує заступників міністрів. Можливо, Шмигалю варто також підготуватися до телепортації",-написав блогер.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що 25-річна блондинка стала новим заступником міністра соцполітики. Про нове призначення у Міністерстві соцполітики з питань європейської інтеграції повідомив у Facebook колишній нардеп Ігор Мосійчук. За його інформацією, у новопризначеного заступника міністра жодного досвіду роботи у сфері держуправління та соцполітики. У відповіді на запит видання "Українські новини" повідомили у Мінсоцполітики. Так, молода та приваблива чиновниця отримуватиме зарплату в розмірі 68 643 гривні на місяць, без урахування надбавок та премій. Водночас місячний оклад президента України станом на січень 2022 року – 28 тисяч гривень, що в 2,5 раза менше за оклад заступника міністра соцполітики.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини