Головна Новини Політика кабмін У Кабміні поповнення: 25-річна блондинка стала новим заступником міністра соцполітики
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кабміні поповнення: 25-річна блондинка стала новим заступником міністра соцполітики

Екс-нардеп Ігор Мосійчук потролив молоду білявку, зазначивши, що у битві між досвідом, професіоналізмом та чарівними губами перемогли губи

8 липня 2022, 14:25 comments11890
Поділіться публікацією:

Про нове призначення у Міністерстві соцполітики з питань європейської інтеграції повідомив у Facebook колишній нардеп Ігор Мосійчук. За його інформацією, у новопризначеної заступника міністра жодного досвіду роботи у сфері держуправління та соцполітики.

У Кабміні поповнення: 25-річна блондинка стала новим заступником міністра соцполітики

Анна Сергєєва. Фото: Фейсбук Ігор Мосійчук

"Знайомтеся, новий заступник міністра соціальної політики, без жодного досвіду роботи у сфері держуправління і соцполітики 25-річна Ганна Сергеєва. Це саме те міністерство, яке в часи війни разом з Третяковою відбирає останні соціальні права у воюючих українців. професіоналізмом та чарівними губами, перемогли губи!", – написавши Ігор Мосійчук.

Також про нове призначення у відповіді на запит видання "Українські новини" повідомили у Мінсоцполітики. Так, молода та приваблива чиновниця отримуватиме зарплату в розмірі 68 643 гривні на місяць, без урахування надбавок та премій. У той же час місячний оклад президента України станом на січень 2022 року – 28 тисяч гривень, що в 2,5 рази менше за оклад заступника міністра соцполітики.

"[...] Відповідно до наказу Мінсоцполітики від 13 червня 2022 року №268-к "Про призначення Сергєєвої А.А." посадовий оклад заступника міністра соціальної політики України з європейської інтеграції , — йдеться у повідомленні міністерства.
У відповіді Мінсоцполітики уточнили, що "надбавки та інші виплати заступнику Міністра соціальної політики України з питань європейської інтеграції Сергєєвої О.О. не встановлено".

При цьому користувач мережі Володимир Бондаренко звернув увагу на цікаву хронологію. 7 липня Верховна Рада ухвалила закон, який скасовує виплату зарплат воїнам за місцем їхньої довоєнної роботи. 10 червня заступник міністра соцполітики із зарплатою у 68 тисяч призначили 25-річне дівчисько, яке торік закінчило бакалавратуру КНУ ім Шевченка. Мама дівчинки співзасновник ТОВ КБ "Діамант" (клубний будинок на вул. Шевченка 27-Б) бенефіціар – Оксана Марченко (Медведчук). Батько з "Енергоатому" причому не слюсар, судячи з авто та кількох об'єктів нерухомості в центрі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — куди поверне фронт: експерти озвучили прогноз – де тепер буде найгарячіше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

петрович

12 липня 2022, 08:38

социальным лифтом подкинуло...

Игорь

10 липня 2022, 12:26

Не привыкать... Это уже норма.

Ігор

8 липня 2022, 13:37

Головне щоб працьовита була


Новини