Головна Новини Політика Скандали Позов Петра Порошенка до Дмитра Гордона: як відреагував журналіст (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Позов Петра Порошенка до Дмитра Гордона: як відреагував журналіст (ВІДЕО)

Гордон пожартував, що Порошенко боїться конкуренції у виробництві солодощів, і заявив, що із задоволенням судитиметься з екс-президентом

13 травня 2021, 13:50
Поділіться публікацією:








12 травня українська медіа-спільнота стрепенулася через ймовірні нові судові процеси за участю політиків та журналістів стосовно тонкощів свободи слова. Стало відомо, що екс-президент України Петро Порошенко має намір судитися із відомим журналістом Дмитром Гордоном — за нібито наклеп. Пізніше на сайті свого видання Гордон опублікував реакцію на те, що відбувається (відео — в кінці матеріалу).

Позов Петра Порошенка до Дмитра Гордона: як відреагував журналіст (ВІДЕО)

Гордон відреагував на бажання Порошенка судитися із ним. Колаж: "Коментарі"

Для початку журналіст навів повну текстову розшифровку своїх висловлювань, які пролунали в ефірі політичної програми "Свобода слова". Йшлося і про військовий полк "Азов", і про захист Маріуполя у 2014 році, і про політичну ситуацію семирічної давності в цілому.

Саме в цьому моменті Гордон зазначив, що нібито "точно знає" про існуючу на початку війни із РФ "домовленість між українським та російським урядами". За словами Гордона, її суть полягала в тому, аби окупанти з Росії змогли отримати контроль над Маріуполем. Трохи пізніше прозвучали конкретні прізвища — Петра Порошенка і Володимира Путіна.

На спеціальному брифінгу адвокати Порошенка назвали інформацію щодо його домовленостей із Путіним недостовірною. Саме тому політик і збирається судитися з Дмитром Гордоном.

Відзначимо, що журналіст дуже спокійно поставився до інформації та запланованого судового розгляду. У своєму відеоблозі Гордон зазначив: тепер може вважати, що "життя і справді вдалося", якщо сам Порошенко звинувачує його у наклепі.

Також під час виступу Дмитро Гордон пожартував, що екс-президент, який є власником марки Roshen, котра випускає солодощі, злякався конкуренції. Таким чином журналіст нагадав про недавній випуск лінійки цукерок "Гордон в шоколаді", при цьому розкритикувавши рошенівську продукцію, назвавши її "гав**м у шоколаді".

Не обійшлося і без критики одного із президентських адвокатів — Іллі Новікова, який є представником Російської Федерації. Гордон зазначив, що зі схожим успіхом Порошенко міг попросити представляти його інтереси в суді Віктора Медведчука.

Поміж іншого, журналіст підкреслив, що чекає судового розгляду з величезним нетерпінням. На його думку, цей процес обіцяє бути захоплюючим не тільки для нього, а й для багатьох людей в різних країнах світу.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що повістку в суд також отримала відома телеведуча Яніна Соколова. Позивачем у справі є Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова. Подробиці — в нашому матеріалі.

Додатково на порталі ви можете дізнатися, чому в МОЗ планують судитися з одним із виробників вакцин від коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини