Головна Новини Політика Скандали.Політика «Поясніть хтось Совсун, що вона не до його смаку»: блогери про квіти для Шкарлета
commentss НОВИНИ Всі новини

«Поясніть хтось Совсун, що вона не до його смаку»: блогери про квіти для Шкарлета

У мережі креатив Совсун розкритикували, назвавши його "кризою жанру"

3 березня 2021, 11:17
Поділіться публікацією:

Народний депутат Верховної Ради України від фракції "Голос" Інна Совсун відправила букет квітів міністру освіти і науки Сергію Шкарлету з листівкою, про що повідомила у своєму Facebook.

«Поясніть хтось Совсун, що вона  не до його смаку»: блогери про квіти для Шкарлета

Фото: Голос

Таким чином політик вітала появу в Раді сенсорної кнопки.

У листівці для міністра освіти написала: "З вдячністю за розвиток парламентаризму в Україні". У мережі креатив Совсун розкритикували, назвавши його "кризою жанру".

"У депутатів" Голос "- криза жанру. Совсун, каденцію якої в Міносвіти, вчителі називають "темними часами" ніяк не може змиритися з тим, що її кандидатуру на пост міністра не захотіли навіть обговорювати. Ностальгуючи за минулими часами та секретними сходами між кабінетами, нардеп вирішила надавати знаки уваги тепер уже Шкарлету. Поясніть їй хто-небудь, що такі як вона — не до його смаку", — написав політолог Сергій Биков.

Він додав, що "сюр з букетами і листівочки" недоречно вважати "розвитком парламентаризму". Швидше це свідчить про зворотне.

"Весь цей сюр з букетами і листівочки Совсун, що живе за наші з вами податки, ще й примудряється називати" розвитком українського парламентаризму. Це депутати, яких ми заслужили...", — зазначив Биков.

Варто нагадати, що депутати "Голосу" виступали проти призначення Шкарлета міністром, в надії що ця посада буде віддана представнику їх політичної сили. Тим більше, що сама Совсун вже була заступником міністра освіти при минулій владі.

У "Голосі" продовжують наполягати, що під час голосування за призначення міністра не всі депутати в Раді голосування персонально. Доказів цьому вони поки так і не надали.

Раніше "Коментарі" повідомляли, скільки міністр Шкарлет заробив за січень і грудень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини