Головна Новини Політика кабмін Скільки заробив міністр освіти Шкарлет за грудень і січень
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки заробив міністр освіти Шкарлет за грудень і січень

Сума може багатьох здивувати

18 лютого 2021, 17:30
Поділіться публікацією:

Стало відомо, якою була заробітна плата міністра освіти і науки України Сергій Шкарлета в грудні 2020 року і в січні 2021. Сума багатьох побачить. Про це розповіли в МОНУ у відповідь на інформаційний запит журналіста "Коментарів".

Скільки заробив міністр освіти Шкарлет за грудень і січень

Фото: МОНУ

Таким чином, за грудень 2020 року заробітна плата міністра Шкарлета склала всього 13 тисяч 894 гривні. За січень 2021 року посадовець отримав більше — його зарплата склала 45 тисяч 8 гривень.

Сергій Шкарлет займає пост міністра освіти і науки України з грудня 2020 року. До цього він кілька місяців перебував у статусі виконуючого обов'язки.

Також займав посаду заступника міністра освіти і науки з питань європейської інтеграції. З 2008 року має звання професора на кафедрі менеджменту.

З травня 2010 року Шкарлет обіймав посаду ректора Чернігівського державного технологічного університету. Він є автором 120 опублікованих наукових робіт. Під його науковим керівництвом були захищені дисертації трьох докторів наук і семи кандидатів економічних наук.

Призначення Шкарлета на пост міністра освіти супроводжувалося скандалами і критикою. У 2020 року в його монографії та інших наукових роботах знайшли великі обсяги академічного плагіату.

Сам міністр заперечував звинувачення в плагіаті і говорив, що навіть в разі виявлення подібних фактів він виключає для себе будь-яку шкоду. Він назвав дані про плагіат в його роботах предметом спекуляції.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, скільки заробив глава МВС Арсен Аваков за грудень і січень.

Читайте також, чому Кравчук перейшов на жорстку риторику по Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини