Головна Новини Політика Скандали.Політика Порошенко заявив, що подав до суду проти Геращенка і МВС: причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко заявив, що подав до суду проти Геращенка і МВС: причина

Лідер «Євросолідарності» розповів, чому вирішив залучити суд

30 березня 2021, 18:20
Поділіться публікацією:

Лідер партії "Європейська солідарність", п'ятий президент України Петро Порошенко заявив, що направив до суду позов проти МВС і особисто Антона Геращенка. Повідомлення опубліковане в його Telegram-каналі.

Порошенко заявив, що подав до суду проти Геращенка і МВС: причина

Фото з відкритих джерел

За словами Порошенка, поліція стежила за ветераном війни і депутатом Київської міської ради Віктором Кононенком. Нардеп припускає, що це може бути пов'язано із заявами про нібито причетність партії і особисто експрезидента до скандальних подій біля Офісу президента (далі — ОП) і розбиття скла на його дверях.

"Направив до суду позов проти МВС і особисто Антона Геращенка з вимогою визнати цю інформацію недостовірною. Такою, що принижує мою честь і гідність, завдає шкоди репутації", — заявив Порошенко.

Тим часом в анонімному Telegram-каналі "Картковий Офіс" повідомляється, що в ОП нібито є аудіозапис із розмовою "відставного генерала часів Петра Порошенка" і "функціонерів партії ЄС" щодо мітингів.

"Зміст запису буде розголошено найближчим часом, швидше за все, на позачерговому засіданні Верховної Ради", — йдеться в публікації.

Вже відомо, що станеться з дверима Офісу президента, які розмалювали і розбили під час протестів на Банковій 20 березня. Одні з них вже встигли побувати в телеефірі як експонат.

Нагадаємо, 20 березня прихильники засудженого Сергія Стерненка влаштували акцію на підтримку одеського активіста на Банковій. Під час протесту постраждав Офіс президента — будівля була повністю обмальована фарбою, вікна — вибиті. Згідно з приблизними підрахунками, відновлення споруди обійдеться в два мільйони гривень. Сайт "Коментарі" поцікавився в експертів, кому був вигідний такий перебіг подій, хто стоїть за цією атакою і до чого це все може призвести.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини