Головна Новини Політика Скандали Порошенко нагадав Зеленському про долю Януковича
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко нагадав Зеленському про долю Януковича

Нардеп Петро Порошенко на суді заступився за прикордонника, якого хочуть заарештувати за пропуск його на Мальдіви через неіснуючий пункт пропуску

8 липня 2020, 17:58 comments1850
Поділіться публікацією:

Сьогодні під час обрання запобіжного заходу в Печерському районному суді Києва п'ятому президенту Петру Порошенко, він виступив з промовою, в якій нагадав чинному гаранту Володимиру Зеленському про їх попередника, який втік, Віктора Януковича. Про це повідомляє видання "Українська правда" із залу засідання.

Порошенко нагадав Зеленському про долю Януковича

Так, Порошенко нагадав про недавню підозру від співробітників ДБР прикордоннику, який нібито в січні 2018 року випустив п'ятого президента та його родину під чужими прізвищами через пункт пропуску, якого не існує, для подорожі на Мальдіви.

Сам екс-гарант стверджує, що це абсолютно надумана підозра, а всі справи проти нього і людей, які також потрапили в ці "жорна" політичних переслідувань, сфальсифіковані за розпорядженням Офісу президента.

"Що стосується прикордонника, якого намагаються взяти в заручники, то я його в очі не бачив. Також як і країну залишаю виключно через легальні пункти пропуску. Одна відома особистість, яка погано закінчила, колись з екранів телебачення закликала: "Астанавитесь", Володимир Олександрович, вас це стосується, щоб не наслідувати його дорогою", — зазначив Порошенко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що одна кримінальна справа з 24-х проти лідера фракції "Європейська солідарність" Петра Порошенка закрили.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини