Головна Новини Політика Скандали.Політика Одного зі спікерів «Слуги народу» облили водою
commentss НОВИНИ Всі новини

Одного зі спікерів «Слуги народу» облили водою

Нардеп «Слуги народу» поскандалив з мером Конотопа, спробувавши облити його брудною водою

5 серпня 2021, 16:21
Поділіться публікацією:

Відвідування народним депутатом від партії "Слуги народу" Олександром Качурою сесії Конотопської міськради закінчилося тим, що між ним і мером Конотопа Артемом Семеніхіним виникла перепалка і штовханина. В результаті мер Конотопа не дотримав емоцій і облив київського гостя брудною водою. Про це інформує портал "Коментарі", посилаючись на свої джерела в Конотопській міськраді.

Одного зі спікерів «Слуги народу» облили водою

Артем Семеніхін та Олександр Качура. Фото: Depo.ua

Зазначимо, що спочатку Олександр Качура, який у "Слузі народу" курує Сумську область, завітав на сесію міськради, щоб дорікнути меру за занепад міста, а саме в тому, що незадовільно працює низка містотворчих підприємств, а сам мер не реагує на звернення народних обранців від "Слуги народу", що представляють інтереси своїх виборців. Далі Качура підняв питання неякісної питної води в Конотопі. На підтвердження своїх слів він продемонстрував пляшку з каламутною водою, яку нібито набрав з крана у Конотопі.

У відповідь Артем Семеніхін, відомий своїми скандальними витівками, заявив, що нардеп, який представляє монобільшість у Верховній Раді, повинен знати, що на місто з Києва практично не виділяються гроші. Семеніхін закричав, що народний обранець не в собі і його потрібно трохи протверезити. Після цих слів він спробував облити нардепа водою, яку той же і приніс. Після цього почалася перепалка. Довелося втрутитися охоронцям, які й розняли політиків.

Читайте також матеріал на порталі "Коментарі" про партію "Слуга народу" в стінах ВР: головні злети й падіння політсили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

5 серпня 2021, 15:39

Вполне заслужено!


Новини