Головна Новини Політика Скандали.Політика Очільник Мінюсту неоднозначно натякнув високо посадовцям на VIP-камери в СІЗО
commentss НОВИНИ Всі новини

Очільник Мінюсту неоднозначно натякнув високо посадовцям на VIP-камери в СІЗО

Уже кілька років в українських СІЗО існує послуга платних камер підвищеної комфортності

24 січня 2023, 17:28
Поділіться публікацією:

Голова Міністерства юстиції Денис Малюська на фоні останніх корупційних скандалів і анонсованих владою "посадок" нагадав, що у СІЗО можна сидіти у комфортній камері, але за гроші, також є "подарункові сертифікати" для друзів. Про це високо посадовець написав у Facebook, пишуть "Коментарі".

Очільник Мінюсту неоднозначно натякнув високо посадовцям на VIP-камери в СІЗО

Малюська на фоні корупційних скандалів нагадав про камери підвищеного комфорту

"Ми — законодавча і виконавча гілки влади до цього готувались задовго до того, як це стало мейнстримом".

Ілюстрував свій допис Міністр юстиції спільним фото зі спікером Верховної Ради Русланом Стефанчуком з оновленої платної камери СІЗО, яку вони оглядали свого часу. І нагадав, що сплатити за платну камеру у СІЗО можна просто на сайті онлайн будинку юстиції. А також що у продажу є "подарункові сертифікати" на покращені камери.

Згідно з даними опублікованими на сайті будинку юстиції, перебування, приміром, у Київському СІЗО обійдеться у 2 000 гривень за добу. Але водночас є навіть система лояльності для тих, хто купує послугу тривалого перебування – 8 000 гривень за тиждень та 12 000 гривень за місяць.

Перебування у слідчих ізоляторах в інших областях коштує дешевше: від 290 гривень за добу (у ДП "Івано-Франківська установа виконання покарань (№ 12) до 1 000 гривень за добу (у ДП "Львівська установа виконання покарань (№19)" та "Харківський слідчий ізолятор").

Як писали "Коментарі", скандал у Міноборони: інформатака чи корупція. У ЗМІ з’явилася інформація, що Міноборони нібито закуповує для військових продукти за цінами, що вдвічі чи втричі перевищують роздрібні. У відомстві це назвали штучною інформатакою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини