Головна Новини Політика Скандали.Політика Неоднозначний Олег Ляшко - одіозна особистість на політичній орені України
commentss НОВИНИ Всі новини

Неоднозначний Олег Ляшко - одіозна особистість на політичній орені України

Бійки, скандали та інша події з життя Ляшка до вашої уваги

10 грудня 2020, 20:44 comments1543
Поділіться публікацією:








Майже кожен українець знайомий з виразами "скотиняка" або "вили Ляшка" та з їх безпосереднім автором. Олег Валерійович відомий як епатажна та специфічна персона, котра постійно опиняється у центрі уваги. 

Неоднозначний Олег Ляшко - одіозна особистість на політичній орені України

На перелік всіх бійок Ляшка в Верховній Раді знадобилось би багато часу, та й це не дуже цікаво, адже більшість із них ми всі бачили в прямому ефірі або в новинах. Політик називає опонентів скотиняками, веде корову до головної будівлі країни, — таких курйозів не перелічити. Спірні ситуації траплялися з Ляшком і до того, як він став справжньою зіркою української політики.

В 1994 році політик був заарештований та звинувачений у розкраданні майна і присвоєнні влади. Був засуджений на 6 років ув’язнення, але був амністований. В одному з інтерв’ю Ляшко каже, що відсидів нормально та навіть користувався авторитетом. Знято судимість було в 1998 році. 

Неоднозначний Олег Ляшко - одіозна особистість на політичній орені України - фото 2

Також у 2001 році чоловік був заарештований за наклеп у бік Василя Дурдинця, вирок – два роки умовно, але суд все ж таки виправдав Ляшка. 

Ще один арешт відбувся у 2002 році. На той момент головного редактора газети "Свобода" взяли під варту за опір міліції, якій було наказано знищити матеріал Ляшка. В статті йшла мова про отримання хабаря Михайлом Потебеньком в розмірі 600 тис. грн. Наступні 10 діб майбутній політик знаходився під арештом. 

Окрім бійок Ляшко опинявся в центрі секс-скандалів. Так у 2010 році було оприлюднене відео, де молодий Олег зізнається в нетрадиційних сексуальних стосунках з деяким депутатом на ім’я Борис в обмін на розв'язання власних проблем. Народний депутат назвав відеозапис провокаційним монтажем і спростував його правдивість. Наслідком цього скандалу було виключення Ляшка з рядів БЮТ.


Одразу два секс-скандали виникли у 2012 році. В першому Олега звинуватив підліток Вадим Терещенко. Політик, під час вечірки в одному з Київських ресторанів, нібито підсипав хлопцю снодійне та скористався його станом для зґвалтування. Наступного разу увагу ЗМІ пригорнув факт того, що Ляшко нібито переправив двох хлопців з дитбудинку в Ялті до Туреччини. В Криму навіть почались масштабні перевірки.

У 2014 році Олег нашумів своїм допитом "сепаратиста", який політик влаштував в прямому ефірі. Згодом виявили, що допит був лише постановою.

Прорватися до прокурорів з супроводом нецензурщини Олег намагався на засіданні проти Мосійчука у 2015 році, але міліція стала на заваді.

Людина, яка не соромиться в виразах, та і взагалі не соромиться, постійно опиняючись в центрі уваги. Цілувати руки жінкам з села, або балакати з людьми на вокзалі для Ляшка звичайна справа. Багато питань до цієї персони, але мало відповідей. Константою є лише безперечний перфоманс і епатаж народного діяча.


Неоднозначний Олег Ляшко - одіозна особистість на політичній орені України - фото 3
Неоднозначний Олег Ляшко - одіозна особистість на політичній орені України - фото 4
Неоднозначний Олег Ляшко - одіозна особистість на політичній орені України - фото 5
Неоднозначний Олег Ляшко - одіозна особистість на політичній орені України - фото 6
Неоднозначний Олег Ляшко - одіозна особистість на політичній орені України - фото 7
Неоднозначний Олег Ляшко - одіозна особистість на політичній орені України - фото 8
Неоднозначний Олег Ляшко - одіозна особистість на політичній орені України - фото 9
Неоднозначний Олег Ляшко - одіозна особистість на політичній орені України - фото 10
Неоднозначний Олег Ляшко - одіозна особистість на політичній орені України - фото 11
Неоднозначний Олег Ляшко - одіозна особистість на політичній орені України - фото 12
Неоднозначний Олег Ляшко - одіозна особистість на політичній орені України - фото 13

Раніше "Коментарі" писали про те, що стало відомо, хто очолив список топ-корупціонерів року.

Крім того, відомо, що Венедиктова висловилася щодо українських олігархів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

нугзар

10 грудня 2020, 21:11

президент - развлекатель дебильного населения пятничным вечером. Типо, вы-дебилы сами выбрали власть олигархов-миллиардеров, получив за голос 200 гривен. ХА-ХА-ХА-ХА-ХА. жрите говно. Дебилы, 30 лет продающие будущее за 8 долларов в течении 5 лет. Скоты расчитывают на перспективу? Смотрите пятничное шоу..


Новини