Головна Новини Політика Скандали.Політика «Нехай Зеленський сидить в Києві у себе»: Жириновський відзначився скандальною заявою (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Нехай Зеленський сидить в Києві у себе»: Жириновський відзначився скандальною заявою (ВІДЕО)

Володимир Жириновський різко висловився про президента України Володимира Зеленського і пообіцяв мільйони за прапор Росії над Києвом

21 квітня 2021, 17:58
Поділіться публікацією:

Скандальний російський політик Володимир Жириновський відреагував на пропозицію президента України Володимира Зеленського про можливу зустріч із очільником Росії Володимиром Путіним. Відео коментаря вже розлетілося по Telegram-каналах.

«Нехай Зеленський сидить в Києві у себе»: Жириновський відзначився скандальною заявою (ВІДЕО)

Жириновський. Фото з відкритих джерел

Так, лідер ЛДПР заявив, що український президент не має ніякої політичної ваги.

"Зеленський нехай сидить в Києві у себе. Він нікому не потрібний", — вважає Жириновський.

На його переконання, вирішувати долю Європи і взагалі усього світу найближчим часом будуть тільки двоє людей — Путін і президент США Джо Байден.

Правда, потім Жириновський передумав і заявив: "Навіть один — лише глава Росії вирішує, що буде зі світом у найближчі 5-10-15 років. Байден вже нічого не вирішує, нехай Америка займається расовими проблемами".

Крім того, скандальний політик пообіцяв 10 млн рублів (близько 130 тис. доларів) тому, хто повісить прапор Росії над Києвом.

"Просто увіткнути прапор над Києвом. Зрозуміло? Готуйтеся", — заявив Жириновський.

Нагадаємо, відомий російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров звернувся до українців щодо висловлювань одіозного депутата Держдуми РФ і лідера партії ЛДПР Володимира Жириновського, який погрожує Україні бомбардуваннями.

За словами Невзорова, висловлювання Жириновського про те, що по Україні необхідно нанести "превентивний удар", є порожніми погрозами. Він зазначив, що слова політика є маячнею, яка нічого не означає. Невзоров назвав Жириновського "страшною шарманкою".

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", названо основні висновки зі сказаного президентом Росії Володимиром Путіним під час послання до Федеральних зборів у 2021 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Yakubovich

21 квітня 2021, 21:19

Трусы свои, цвета флага ЛГБТ, пускай развесит на фасаде гост.Киев. Там уже, даже вороны не летают...


Новини