Головна Новини Політика зовнішня політика Невзоров звернувся до України після погроз Жириновського: "Придворний маніяк"
commentss НОВИНИ Всі новини

Невзоров звернувся до України після погроз Жириновського: "Придворний маніяк"

Він попросив не сприймати марення Жириновського всерйоз і пояснив його заяви

31 березня 2021, 12:05 comments1135
Поділіться публікацією:

Відомий російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров звернувся до українців щодо висловлювань одіозного депутата держдуми РФ і лідера партії ЛДПР Володимира Жириновського, який загрожує Україні бомбардуваннями. Про це він повідомив в ефірі радіостанції "Ехо Москви".

Невзоров звернувся до України після погроз Жириновського: "Придворний маніяк"

Олександр Невзоров

За словами Невзорова, висловлювання Жириновського про те, що по Україні необхідно нанести "превентивний удар" є порожніми погрозами. Він зазначив, що слова політика є маячнею, який нічого не означає. Невзоров назвав Жириновського "страшної шарманкою".

Журналіст заявив, що агресивна риторика Жириновського на адресу України є частиною внутрішньополітичної боротьби в Росії, а сам політик претендує на "солодку вакансію придворного маніяка" для Кремля. Невзоров сказав, що це місце дає приблизно 35 мандатів у Держдумі, дорогі автомобілі та іншу розкіш. Він зазначив, що на цю "вакансію" також став мітити російський письменник і терорист "ДНР" Захар Прилепин, який і змусив активізуватися Жириновського.

Невзоров сказав, що за місце маніяка при дворі Кремля ще чекає боротьба між політиками. Саме тому Жириновський почав розповідати про те, що потрібно бомбити українські міста, а переможе з них той, хто покаже Кремлю велику кровожерливість.

Довідка: Олександр Невзоров був відомим російським телеведучим в 1980-1990-х роках. Він працював на телебаченні ОРТ, яке тоді належало олігархові Борису Березовському. Після анексії Криму Росією Невзоров був одним з небагатьох публічних росіян, які виступили проти дій Кремля і підтримали Україну.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Макрон і Меркель зажадали від Путіна вирішення ситуації на Донбасі.

Читайте також про досягнення і провали міністра Степанова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини