Головна Новини Політика Скандали.Політика «Не верещіть»: чому Шуфрич і Верещук влаштували перепалку в прямому ефірі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Не верещіть»: чому Шуфрич і Верещук влаштували перепалку в прямому ефірі (ВІДЕО)

Конфлікт виник під час обговорення теми відносин між Україною і Білоруссю

8 липня 2021, 11:36
Поділіться публікацією:








Не минає і дня, щоб депутати Верховної Ради не відзначилися якимись гучними заявами. Іноді подібні фрази зачіпають їхніх колег, як і сталося в середу, 7 липня, на програмі "Ток-шоу №1", що транслює телеканал "Україна 24".

«Не верещіть»: чому Шуфрич і Верещук влаштували перепалку в прямому ефірі (ВІДЕО)

Ірина Верещук та Нестор Шуфрич посварилися в прямому ефірі. Фото: 24 канал

У прямому ефірі посварилися депутати від "ОПЗЖ" і "Слуги народу" — Нестор Шуфрич та Ірина Верещук. Сварка виникла під час обговорення гостями студії теми українсько-білоруського співробітництва. Політики і експерти намагалися з'ясувати, чи чекати поліпшення відносин між нашими країнами, коли депутати "зійшлися" у словесній сутичці.

Нестору Шуфричу не сподобалося, що колега спробувала перебити його виступ, і він різко її осадив. Більш того — він спробував "зіграти" на її прізвища, попросивши її "не верещати".

"Не потрібно верещати, коли я говорю", — відрізав Шуфрич у прямому ефірі.

Звісно, Ірина Верещук не оцінила подібного випаду у свою сторону, через що порекомендувала депутату від "ОПЗЖ" взяти себе зрештою в руки та припинити істерію. Свою ж поведінку політик пояснила просто — вони ведуть дискусію, а не слухають монологи один одного.

Також Верещук попросила Шуфрича поводитися коректно і зазначила, що вона його прізвище "обігрувати" не намагається.

Ведучий програми просив обох нардепів зберігати повагу один до одного, проте відразу вгамувати спір не вдалося. Зрештою навіть довелося використовувати спеціальні сигнальні звуки, щоб заглушити обох депутатів і змусити їх замовкнути.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, яким скандальною заявою нещодавно відзначився спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович. Спойлер — мова про ситуацію з підготовкою курсанток до маршу на підборах в День Незалежності.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому в прямому ефірі одного з українських телеканалів нещодавно влаштувала сварку нардеп від "ЄС" Ірина Геращенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини