Головна Новини Політика Скандали.Політика Геращенко поскандалила, побачивши свою фотографію з Медведчуком
commentss НОВИНИ Всі новини

Геращенко поскандалила, побачивши свою фотографію з Медведчуком

Співголова фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко емоційно відреагувала на своє фото поруч з Віктором Медведчуком

11 червня 2021, 18:15
Поділіться публікацією:

Уповноважена президента  щодо мирного врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях (2014-2019 роки) Ірина Геращенко влаштувала скандал в прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1 + 1". Приводом до цього стала фотографія Геращенко з Медведчуком, яку показав один із учасників  програми.

Геращенко поскандалила, побачивши свою фотографію з Медведчуком

Ірина Геращенко (фото з відкритих джерел)

Нардепка від "Євросолідарності" спалахнула наче сірник.

"Я прихожу в дуже токсичну студію, відповідаю на дуже токсичні питання. Я – смілива людина. Я п’ять років відповідала на всі ваші питання. Ця людина – Медведчук є власником вашого каналу. Якщо  ви хочете провести  якесь розслідування, то проведіть розслідування слів пані Марченко, яка сказала, що Зеленський просивсь до нього", — емоційно коментувала  побачене фото Ірина Геращенко.

Колишня уповноважена Президента з мирного врегулювання на Донбасі показала і своє фото, де її обнімає український в’язень,визволений з Лефортово.

"Я дуже дякую за цю фотографію. Я хочу, щоб ви і мою показали. Це – червень 2016 року. Москва. Ми забираємо двох заручників, яких привіз з Лєфортово саме Медведчук. Мені, єдиній людині тут, яка п’ять років вкладала в це життя, ви хочете доказати, що ми робили не так, як треба.. Добре, робіть так", —  кричала в студії розгнівана Геращенко. 

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Геращенко розповіла як бойовики знащалися над українцями, які перебували в полоні. За її словами, вона вже передала новій прокуратурі інформацію про сексуальні злочини в зоні конфлікту. Дуже багато чоловіків та жінок постраждали від знущань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

11 червня 2021, 20:58

Це вже давно усім ВІДОМО, що І Геращенко це політична підстилка з відсмоктуючо-дупооблизуючим ефектом для ПАТРОНІВ...!!! ЗАКІНЧЕНА МРАЗЬ..!!!


Новини