Головна Новини Політика Скандали.Політика Не гідна бути нардепом: Третьякову можуть відсторонити від засідань і позбавити посади голови комітету
commentss НОВИНИ Всі новини

Не гідна бути нардепом: Третьякову можуть відсторонити від засідань і позбавити посади голови комітету

За відповідне рішення вже зібрані підписи всіх глав фракцій і депутатських груп, крім "Слуги народу"

8 жовтня 2021, 13:08
Поділіться публікацією:

Народну обраницю від партії "Слуга народу" Галину Третьякову можуть відсторонити від участі в засіданнях парламенту на п'ять днів, а також позбавити її посади голови Комітету з питань соціального захисту та прав ветеранів. Про це кореспонденту порталу "Коментарі" повідомив народний депутат з групи "За майбутнє" Тарас Батенко, коментуючи висловлювання Третьякової стосовно смерті нардепа Антона Полякова.

Не гідна бути нардепом: Третьякову можуть відсторонити від засідань і позбавити посади голови комітету

Галина Третьякова - фото з відкритих джерел

"Така зухвале поведінка не могла бути проігнорованою. Ми зібрали підписи всіх голів фракцій і депутатських груп парламенту, крім" Слуги народу", і звернулися до голови Верховної Ради та голови Регламентного комітету щодо відкликання Третьякової з посади голови профільного комітету", — заявив Тарас Батенко.

Депутат підкреслив, що така поведінка колеги шокувала його і, на думку політика, Третьякова і взагалі не гідна бути народним депутатом України.

"Вчора Поляков до останнього боровся в цій сесійній залі — за пенсіонерів, за тарифи ... Я вважаю, що це люди просто аморальні, які не мають ні сорому, ні совісті", — сказав Батенко.

Відзначимо, що в п'ятницю, 8 жовтня, стало відомо про загибель народного депутата Антона Полякова. "Слуга народу" Галина Третьякова відреагувала на трагічну звістку, написавши в партійному чаті , що смерть нардепа "це мінус один ворог". Народні депутати в залі Ради почали кричати "Ганьба" на адресу Третьякової, після чого вона попросила у Руслана Стефанчук репліку. Коментуючи інцидент вона заявила, що це свобода слова, після чого їй вимкнули мікрофон, а Стефанчук викликав до себе в кабінет всіх глав фракцій.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини