Головна Новини Політика Скандали Нардеп обматюкав Єрмака з трибуни Верховної Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп обматюкав Єрмака з трибуни Верховної Ради

Лерос висловився матом прямо з трибуни

6 березня 2021, 15:55 comments1201
Поділіться публікацією:

Нардеп обматюкав Єрмака з трибуни Верховної Ради

Фото: Google

Народний депутат України Гео Лерос, якого виключили зі складу фракції "Слуга народу", обматюкав главу Офісу Президента Андрія Єрмака прямо з трибуни Верховної Ради. Про це стало відомо з відео, яке сам нардеп опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Лерос вийшов за трибуну і жорстко вилаяв главу президентського офісу матом. За його словами, в поштові ящики його сусідів кидають листівки з образами від його імені, а потім співробітник СБУ подзвонив їм і покликав на Добров в Державне бюро розслідувань.

Депутат назвав подібні дії провокацією і звинуватив у них президента України Володимира Зеленського. Лерос сказав, що глава Офісу президента Андрій Єрмак несе особисту відповідальність за політичне переслідування.

В кінці свого виступу Лерос звернувся до Єрмаку і нагадав матерное висловлювання колишнього губернатора Закарпатської та Луганської областей Геннадія Москаля і сказавши фразу "х..я тобі в рот, а не щоб я замовк".

Довідка: на початку 2020 року Гео Лерос опублікував плівки, на яких фігурує брат Андрія Єрмака Денис, де він нібито продає за день державні посади.

Сам глава Офісу Президента заперечував усі звинувачення в корупції з боку Лерос і називав його аферистом. Подібні заяви робив і президент України Володимир Зеленський.

Восени 2020 року Лерос з трибуни Верховної Ради звинуватив Зеленського в корупції і заявив, що Єрмак є агентом російських спецслужб. У той же день його виключили з фракції "Слуга народу".

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Зеленського зробили важливу заяву по Донбасу.

Читайте також про те, як Шарій поширював російську пропаганду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Правдоруб

7 березня 2021, 23:02

Милые бранятся, только тешатся! Все это на публику! Все они повязаны и рука руку греет! Не стоит верить этому лицемерию...

Эдуард

6 березня 2021, 17:16

статья написано безграмотно , пьяным молдованином

Тошик

6 березня 2021, 16:56

А Єрмак вже тільки старшому ЗЕ-нелоху подобається: а я б їх всіх послав туди, куди посилав Голобородько: Ідіть Ви хлопці-ЗЕ-нелохи в сраку!


Новини