Головна Новини Політика зовнішня політика У Зеленського зробили важливу заяву щодо війни на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського зробили важливу заяву щодо війни на Донбасі

Україна готова дати відсіч

6 березня 2021, 09:30 comments1146
Поділіться публікацією:

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак зробив важливу заяву щодо війни на Донбасі і зриві режиму припинення вогню з боку бойовиків і російських окупантів. Про це він повідомив під час вебінари під егідою брюссельського Центру європейської політики, передає видання "Укрінформ".

У Зеленського зробили важливу заяву щодо війни на Донбасі

Фото: Google

За його словами, українські війська готові захистити нашу країну від масштабної військової агресії Росії. Саме так він відповів на питання журналістів про заяви окупантів про те, що вони будуть наносити превентивні удари по позиціях Збройних сил України.

Він зазначив, що бойовики роблять провокаційні заяви, однак українські військові будуть дотримуватися режиму припинення вогню. У разі ескалації з боку Росії і загрози нашим військовим і громадянам, Україна буде давати відсіч будь-яким провокаціям з боку окупантів.

Глава Офісу президента підкреслив, що Україна виступає за мир в нашій країні і постійно інформує міжнародних партнерів порушення режиму припинення вогню з боку Росії.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ.

Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником, незважаючи на численні докази військового вторгнення в Україну. За час війни загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Конфлікт триває донині.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, хто з українських олігархів наступним потрапить під санкції РНБО.

Читайте також про те, що Росія блокує роботу мінської ТКГ і мирний процес на Донбасі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини