Головна Новини Політика Скандали Напад з кров'ю на депутата: стали відомі подробиці скандалу в Черкасах
commentss НОВИНИ Всі новини

Напад з кров'ю на депутата: стали відомі подробиці скандалу в Черкасах

На Романова нібито напала приватна "охорона" заступника мера Черкас і члена партії "Свобода" Юрія Ботнара

13 серпня 2020, 12:50
Поділіться публікацією:

Депутат Черкаської міськради від фракції "Самопоміч" Олексій Романов розповів про те, як його облили кров'ю і що цьому передувало. Про це народний обранець повідомив місцевим порталу 18000.

Напад  з кров'ю  на депутата: стали відомі подробиці скандалу в Черкасах

Як повідомляє видання, на Романова нібито напала приватна "охорона" заступника мера Черкас і члена партії "Свобода" Юрія Ботнаря. За словами самого Романова, перед сесією у нього була перепалка з Ботнарем. Депутат запитав у нього, де його бронежилет (маючи на увазі бронежилет, фото в якому Ботнар виклав в інтернет), після чого заступник мера нібито відповів, що "бронежилет потрібен Романову".

"Потім підійшли молодики та сказали російською мовою: "Це тобі за нашого братика". Це так звана охорона Ботнара", — заявив Олексій Романов.

Нагадаємо, сьогодні в Черкасах стався незвичайний напад на місцевого депутата. Якщо раніше на народних обранців налітали з кулаками або зеленкою, тепер невідомі облили депутата міськради від партії "Самопоміч" Олексія Романова кров'ю. Фото і відео виклав у Мережу місцевий житель Вадим Мазниченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини