Головна Новини Політика Скандали.Політика Мер одного з українських міст потрапив у сексистський скандал (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер одного з українських міст потрапив у сексистський скандал (ВІДЕО)

Скандальна фраза мера потрапила на відео

22 липня 2021, 20:30
Поділіться публікацією:








Мер одного з українських міст потрапив у сексистський скандал (ВІДЕО)

Міський голова Рівного потрапив у сексистський скандал. Фото з відкритих джерел

Український політик, релігійний діяч і міський голова Рівного Олександр Третяк опинився в центрі скандалу через своє сексистське висловлювання. Про це інформує місцеве видання Rivne.online.

Під час сьогоднішньої сесії міської ради депутат Олена Хотенко оголосила про те, що у міжфракційному об'єднанні "Рівні Можливості" поповнення. До нього приєднався депутат Юрій Чаборай. Таким чином тепер до складу "Рівних можливостей" входять депутати Ганна Хлистунова-Шарпар, Олена Хотенко, Любов Романюк, Анастасія Кулакевич і Юрій Чаборай.

Відреагував на цю новину і мер Олександр Третяк. Однак його реакція була досить дивною для всіх. Він сказав: "Чаборай вступив у "Рівні Можливості?" Туди, де всі жінки?"

Ця фраза, вимовлена міським головою, не залишилася без уваги присутніх. Насамперед вона викликала сильне обурення у депутата Олени Хотенко, яка також є членом міжфракційного об'єднання. Але у відповідь на своє обурення вона почула від мера лише: "Я ніякої репліки вам не давав".

Консультант "Українського жіночого фонду" з гендерної політики Антон Ходаков розцінив сказану міським головою фразу як "сексизм". Варто зазначити, що раніше мер вже "засвітився" у скандалі після фрази під час радіо-ефіру: "Упакуємо всіх в автобус і вивеземо". Йшлося про ромів.

Раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що українки знову потрапили в скандал за кордоном. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт повідомляв про те, чи здасть мандат нардеп Юрченко через тест на наркотики після скандального ДТП у Львові.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини