Головна Новини Політика Скандали Медведчук створює новий телеканал після закриття 112, NewsOne і Zik, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук створює новий телеканал після закриття 112, NewsOne і Zik, - ЗМІ

Новий канал створюють на базі регіонального

25 лютого 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

У ЗМІ заявляють, що співробітники медіахолдингу, до якого входили телеканали 112, NewsOne і Zik, пов'язані з Віктором Медведчуком, створюють новий телеканал на базі регіонального львівського каналу "Перший незалежний". Про це повідомляє видання "Детектор медіа".

Медведчук створює новий телеканал після закриття 112, NewsOne і Zik, - ЗМІ

Фото: 24 канал

За даними джерел видання, запуск нового телеканалу Віктора Медведчука планується на квітень 2021 року. Повідомляється, що телеканал будуть створювати на базі львівського "Першого незалежного", а очолить його продюсер Олексій Семенов, який був главою холдингу, який потрапив під санкції РНБО (112, NewsOne і Zik).

Сам Олексій Семенов і президент каналів, які потрапили під санкції не відповіли на інформаційні запити журналістів.

23 лютого повідомлялося, що співробітники закритих телеканалів Віктора Медведчука створили нову компанію під назвою ТОВ "Медіахолдинг Новини".

2 лютого 2021 року президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака та його бізнес-активів, серед яких були телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називають Віктора Медведчука.

Президент Зеленський заявив, що телеканали фінансувалися з Росії та працювали проти національної безпеки України, підриваючи шлях нашої країни до Європейського союзу і НАТО.

Міністр культури Олександр Ткаченко звинуватив канали в інформаційному тероризмі і назвав їх рупорами російської пропаганди в Україні. Секретар РНБО Олексій Данилов пригрозив санкціями всім каналам, які ведуть антиукраїнську діяльність.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що США можуть ввести нові санкції проти Росії.

Читайте також про затримання за держзраду експерта з каналів Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини