Головна Новини Політика Скандали Лукашенко про Майдан: "Я був на стороні Януковича"
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко про Майдан: "Я був на стороні Януковича"

Президент Білорусі Олександр Лукашенко готовий був дати притулок Віктора Януковича, коли той біг після Майдану

6 серпня 2020, 20:26 comments2204
Поділіться публікацією:








Білоруський глава Олександр Лукашенко заявив, що готовий був дати притулок в Республіці побіжного президента Віктора Януковича, який перелякався кримінального переслідування і фізичної розправи в лютому 2014 року. Про це він розповів в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону .

Лукашенко про Майдан: "Я був на стороні Януковича"

За словами Лукашенка, він з самого початку був проти повстання в Києві і свідомо попереджав українського колегу, ніж це може для нього закінчитися.

"Я його підтримував під час Майдану, відверто вам кажу, бо я вважав і вважаю, що у вас стався державний переворот. Я не оцінюю зараз: винен, не винен. Звичайно, винен. Але так не можна", — позначив білоруський президент.

Також президент Білорусі зазначив, що давній конфлікт з Януковичем, який з'явився на грунті відмови Лукашенко прибути в Чорнобильську зону для вшанування жертв атомного вибуху на 25-річчя з дня катастрофи, більше не має сили.

йому пробачив все, особливо коли у нього загинув син. Коли він мене запросив до Чорнобиля на нараду, а потім Захід на нього натиснув ... Ну що там Лукашенко ... Він відмовився приймати мене в Україні, а коли я сказав, що не потребую ні в яких дозволах, щоб прилетіти до себе додому в Україну (дід Лукашенко родом з України, — прим. ред.) та наказав поставити літак для зльоту, він закрив проліт для мого літака. Я йому все пробачив ", — уклав Лукашенко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олександр Лукашенко запідозрив Україну у веденні гібридної війни проти Білорусі .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини