Головна Новини Політика Скандали КСУ оголосив реальну вартість відпочинку Тупицького
commentss НОВИНИ Всі новини

КСУ оголосив реальну вартість відпочинку Тупицького

За інформацією КСУ, відпочинок в Дубай обійшовся головному судді майже у чверть мільйона гривень

12 січня 2021, 14:20 comments2635
Поділіться публікацією:

У Конституційному Суді України спростували інформацію про занадто дорогий відпочинок Олександра Тупицького. Відповідна інформація подана відділом комунікацій КСУ і правового моніторингу на офіційному сайті організації.

КСУ оголосив реальну вартість відпочинку Тупицького

В КСУ "виправдали" відпочинок Тупицького в Дубаї. Коллаж "Коментарів" — автор Дмитро Романюк

Як повідомляється в матеріалах, глава суду Олександр Тупицький в Дубаї проводив щорічну відпустку. Всього суддя використав чотири дні законного відпочинку — 6 і 11-13 січня. Все це задоволення обійшлося родині Тупицького в суму 242166,43 грн — саме стільки заплатили  туроператору.

"У вартість туру входить авіапереліт в обидва боки, проживання у двокімнатному номері готелю, дворазове харчування, трансфер, страхування та вартість туристичного обслуговування", — інформують в КСУ.

КСУ оголосив реальну вартість відпочинку Тупицького - фото 2

Таким чином держструктура намагається довести, що всі попередні заяви розслідувачів про проживання Тупицького з сім'єю в королівській віллі за 10000 євро на добу — неправдиві.

Втім, витрачена на відпочинок сума все одно значна. Хоча, судячи із тієї ж інформації прес-відділу, вона спокійно "гаситься" офіційними доходами Тупицького за грудень 2020 року. До слова, платня голови КСУ за останній місяць минулого року склала 433538,60 грн.

Цікаво, що під час імпровізованого інтерв'ю за сніданком з представником одного з ЗМІ, Олександр Тупицький пропонував продовжити розмову на території України. Але вже сьогодні, 12 січня, представники КСУ стверджують, що суддя "надав вичерпну інформацію з цього приводу і подальше спілкування припиняє".

До слова, варто відзначити, що в заяві суду Тупицький також спростовує будь-які свої зв'язки під час відпочинку з кримінальними авторитетами з Росії та України.

"У разі оприлюднення персональних відомостей про зазначених осіб вони самостійно можуть скористатися своїм правом на захист честі, гідності й ділової репутації та спростування недостовірної інформації", — підкреслюють в заяві.

Початкові деталі скандалу, а також фотографії людей, з якими Олександр Тупицький зустрічався в Дубай, "Коментарі" вже публікували раніше,

Також на порталі можна дізнатися, чим може   закінчитися протистояння української влади та Конституційного Суду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

БоряБан

12 січня 2021, 18:38

Сколько можно терпеть этот беспредел? Сколько таких тупицких у нас в Украине? Как же всё это заеб**о. Тварь пузатая, жирная свинья. В АТО его на перевоспитание, курву.

Сергей

12 січня 2021, 16:52

Такие заработные платы практически в нищей стране, это один из признаков революционной ситуации. Ваше бесчестье, доиграетесь.


Новини