Головна Новини Політика Скандали.Політика Голова КСУ розповів подробиці свого відпочинку в Дубаї (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова КСУ розповів подробиці свого відпочинку в Дубаї (ВІДЕО)

Посадовець стверджує, що він не живе у королівській віллі

11 січня 2021, 19:00 comments3165
Поділіться публікацією:

Голова Конституційного Суду України Олександр Тупицький, який проводить зимовий відпочинок в ОАЕ, розповів, у яких апартаментах живе насправді. Відео розмови із вітчизняним суддею опублікував Telegram-канал "Карточный офис".

Голова КСУ розповів подробиці свого відпочинку в Дубаї (ВІДЕО)

Тупицький дійсно проживає у дорогому готелі. Фото: ЦензорНет

Варто зазначити, що Тупицький доволі мирно відреагував на питання журналіста та всіляко підтримував бесіду, навіть у якийсь момент запропонував оператору присісти за їхній із родиною столик.

Утім на початку "інтерв’ю" посадовець обурився тим, що ЗМІ нібито розповсюджують неправдиву інформацію про його проживання на королівській віллі.

"Підіть на ресепшн і поцікавтеся", — запропонував Тупицький.

За словами жінки, вочевидь дружини судді, їхня родина мешкає у звичайному номері. Щоправда, із готелем викривачі подробиць відпустки голови КСУ не помилилися — це все той самий п’ятизірковий Kempinski Palm Jumeirah.

За якихось двадцять хвилин спілкування Тупицький встиг розповісти деякі деталі про наявну у нього нерухомість у Криму та згадав про відміну подання декларацій.

"Ви знаєте, я хотів здихатися [нерухомості в Криму — ред.]. Але є певні нюанси. Я суддя-доповідач у справі по анексії Криму. Проти мене порушена кримінальна справа у РФ, накладені економічні санкції на будинок. Якщо б ви мені допомогли [позбутися нерухомості], я б із радістю", — розповів Тупицький під час бесіди із журналістом.

Також він вважає, що його будинок на території Кримського півострова площею 200 кв.м не є чимось занадто розкішним, як для курортної території.

На запитання стосовно рішення КСУ про відміну необхідності подачі декларацій Олександр Тупицький відповів, що був наявним конфлікт інтересів. Деклараційну тему ж він і взагалі назвав багатопрофільним предметом.

"Справа, яка розглядалася, стосувалася судової влади. Конфлікт при декларуванні не має існувати між органами виконавчої та судової влади. Ми обговорювали це на зборах суддів. [] Ситуація насправді була спровокована", — зазначив Тупицький.

Крім того, Тупицький подискутував із журналістом стосовно того, хто має право усувати голову Конституційного Суду від виконання обов’язків та зрештою запропонував продовжити діалог уже на території України.

Більше того, у розмові прозвучала обіцянка задекларувати цей січневий відпочинок у Дубаї, аби всі мали змогу дізнатися, скільки ж насправді на нього витрачено коштів. На відео ж конкретної суми Тупицький так і не озвучив.

"У цьому [у королівській віллі — ред.] немає потреби. Це наша сім’я, мала донька залишилася вдома. Ми завжди відпочиваємо в залежності від того, щоб коли ти їдеш на відпочинок, то був мінімальний певний комфорт. Тому ми сьогодні обрали той номер, який є комфортним, аби ми проживали. Ні про які "ізлішества" ніколи… В нашій сім’ї такого не було", — зазначив суддя.

Раніше "Коментарі" повідомляли про деталі протистояння української влади та Конституційного суду.

А якщо вам більш цікава тема уїк-ендів, то пропонуємо дізнатися, де зимовий відпочинок проводять зірки українського шоу-бізнесу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/office_ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

татьяна

11 січня 2021, 21:53

треш!


Новини