Головна Новини Політика Скандали Коломойський, Шарій, Портнов - нові претенденти на санкції США
commentss НОВИНИ Всі новини

Коломойський, Шарій, Портнов - нові претенденти на санкції США

"Демократична сокира" вважає, що люди, які вже потрапили під американські санкції через "плівки Деркача", були не єдиними, хто є членами інформаційної мережі Російської Федерації

15 лютого 2021, 17:11
Поділіться публікацією:

Члени партії "Демократична сокира" закликають США розширити санкційний список проти українських громадян, пише у своєму Facebook один з керівників партії Юрій Гудименко.

Коломойський, Шарій, Портнов - нові претенденти на санкції США

Демсокира закликає розширити санкції. Фото: відкриті джерела

На думку членів партії, до списку слід включити також Ігоря Коломойського, Максима Назарова, Андрія Портнова, Анатолія Шарія, Оксану Марченко. Причиною вони називають сприяння розповсюдження інформації про "плівки Деркача". У США ці плівки назвали "втручання в американські вибори".

"Ніяких "плівок Деркача" не було б без Шарія (працював як транслятор на діаспору в США), Діордиці (вивів через Зеленського питання на рівень американських ЗМІ), Портнова (ввів "плівки" в юридичне поле, змінивши їхній статус з "фейк" на "доказ"), а також власників медіахолдингів, фактичних та номінальних: Коломойського (1+1, УНІАН), Оксани Марченко та Тараса Козака (юридичні власники каналів Медведчука)", — пише Гудименко.

За словами члена партії, ці особи є частинами інформаційної мережі Російської Федерації. Натомість Мінфін США включив до списку санкцій "за створення інформаційної мережі" навпаки людей, які не є інформаційними діячами.

Гудименко зазначає, що робота над вивченням діяльності означених осіб розпочалася ще в січні. Сьогодні їхня партія звернулася до США із закликом поширити санкції на них та їхні компанії, в тому числі і ЗМІ.

Члени партії сподіваються, що далі на цьому напрямку відбуватиметься залаштункова робота, яку не висвітлюватимуть ЗМІ: спілкування із закордонними спецслужбами, представниками країн-партнерів, дипломатами та політиками.

У січні Мінфін США запровадив санкції проти низки українських громадян "за втручання в американські вибори". "Коментарі" повідомляли, що під санкціями опинився також і чинний нардеп Олександр Дубінський.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ирина

15 лютого 2021, 17:23

Что-то толку от этих санкций не наблюдается https://kosatka.media/uk/category/gaz/news/mid-francii-sovetuet-germanii-otkazatsya-ot-severnogo-potoka-2-iz-za-navalnogo


Новини