Головна Новини Політика Скандали.Політика Колишній прикордонник отримав підозри у справі Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній прикордонник отримав підозри у справі Порошенка

За даними слідства, прикордонник нібито дав вказівку в 2018 році пропустити сім'ю п'ятого президента України

8 липня 2020, 10:51 comments2799
Поділіться публікацією:

Слідчі ДБР повідомили про підозру колишнього керівника військової частини Державної прикордонної служби України у сприянні незаконному пропуску через кордон України, всупереч чинному порядку, поза межами пункту пропуску, п'ятого президента України Петра Порошенка і осіб, що його супроводжували. Про це повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора.

Колишній прикордонник отримав підозри у справі Порошенка

"На цей момент слідством перевіряється причетність цього військовослужбовця та інших осіб з-поміж керівництва Державної прикордонної служби України та Управління державної охорони України до переправлення через державний кордон України колишніх високопоставлених політиків і чиновників з порушенням потрібної процедури паспортного та митного контролю", — йдеться в заяві.

Наголошується, що зараз коло всіх посадових осіб, причетних до організації створення та використання неконтрольованого каналу на кордоні України, встановлюється.

У разі доведення провини, колишньому прикордоннику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Як раніше писали "Коментарі", народний депутат від фракції "Слуга народу", голова підкомітету з держбезпеки Ірина Верещук заявила, що у 2014 році тодішній гарант Петро Порошенко подзвонив в Кремль, щоб привітати Володимира Путіна з Днем Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини