Головна Новини Політика Скандали.Політика Карантин вихідного дня: ще один обласний центр відмовився підкорятися уряду
commentss НОВИНИ Всі новини

Карантин вихідного дня: ще один обласний центр відмовився підкорятися уряду

Мер Черкас Анатолій Бондаренко заявив, що карантину вихідного дня в місті не буде

13 листопада 2020, 12:07 comments1048
Поділіться публікацією:

Мер Черкас Анатолій Бондаренко заявив, що не бачить необхідності вводити такий карантин, повідомляє місцеве видання 18000.com.ua.

Карантин вихідного дня: ще один обласний центр відмовився підкорятися уряду

"Так, є проблеми, але їх потрібно вирішувати не таким способом. На сьогодні ми протестували близько 60 тисяч жителів Черкас. Є проблеми з тестами, є проблеми з ліжкомісць, але ми повинні це вирішувати не коштом підприємців. Я пропоную не підтримувати карантин вихідного дня", — зазначив Бондаренко.

Підтримав позицію мера і директор департаменту охорони здоров'я та медичних послуг ЧМР Всеволод Кульчиковській, зазначивши, що, на його думку, з медичної точки зору такий карантин не є ефективним.

"З протиепідемічної точки зору це рішення некоректно. Воно не призведе до поліпшення ситуації. Є градація місць, де найчастіше виникають зараження, ось в ній одне з перших місць займають кабінети лікарів. Зараз там найчастіше відбуваються зараження", — розповів головний медик Черкас.

Водночас член виконавчого комітету Сергій Амброс зазначив, що рішення про невпровадження карантину повинні приймати комісія ТЕБ та НС.

Як наслідок, під час виконкому відбулося засідання  комісії ТЕБ та НС, на якому проголосували за невпровадження карантину вихідного дня на території міста Черкаси.

Раніше стало відомо, що у Львові, Одесі та Рівному також відмовилися від карантину вихідного дня.

Як раніше повідомляли "Коментарі", стало відомо, як буде працювати громадський транспорт під час карантину вихідного дня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини