Головна Новини Політика Скандали.Політика Генпрокурор Ірина Венедіктова зізналася, навіщо переїхала на державну дачу
commentss НОВИНИ Всі новини

Генпрокурор Ірина Венедіктова зізналася, навіщо переїхала на державну дачу

Генпрокурор стверджує, що збирається покинути державну дачу якомога швидше

1 жовтня 2020, 11:01 comments1954
Поділіться публікацією:

Генпрокурор Ірина Венедіктова пояснила, навіщо перебралася на державну дачу. У резиденції президента в Пущі-Водиці вона буде жити тимчасово. А переїхала з міркувань безпеки. Про це керівник Офісу генпрокурора розповіла сама на своїй сторінці в Facebook.

Генпрокурор Ірина Венедіктова зізналася, навіщо переїхала на державну дачу

Ірина Венедіктова. Фото: LIGA.net

Інформація про те, що генпрокурор перебралася зі своєї квартири в центрі Києва на президентську дачу з'явилася тиждень тому. У Пущі-Водиці вона живе, нібито, ще з літа. Сама Венедиктова підтвердила, що переїзд відбувся. Але це, стверджує вона, був вимушений захід. Оскільки її життю вдома загрожувала небезпека.

"Я переїхала не тому, що мені захотілося поліпшити собі житлові умови. За останній час відбулося дуже багато, і сказати про все я не можу. Це і підкинуті на балкон мертві птахи в крові, і куди більш небезпечні речі. Звичайно ж, ніякої змови з працівниками ДУС (Державне управління справами — ред.) не було. Я не встановлювала сама розмір орендної плати. Але отримавши пропозицію, я повинна була на нього погодитися в той момент", — пояснила Венедіктова.

Генпрокурор стверджує, що переїхала максимум на кілька місяців і, як тільки зможе, покине державну дачу. Також вона попросила надати їй методику розрахунку орендної плати за сам будинок і прилеглі території, а це, зокрема, тенісний корт і озеро.

Відзначимо, що орендна плата за місяць проживання на державній дачі в Пущі-Водиці становить 63 тисячі гривень на місяць, тоді як на утримання особняка з бюджету на місяць витрачають 163 тисячі.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Україні повинна стартувати атестація місцевих прокурорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини