Головна Новини Політика Скандали.Політика ЗМІ: Венедиктова переїхала в резиденцію президента
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ: Венедиктова переїхала в резиденцію президента

За даними джерела, там генеральний прокурор України проживає вже з червня

23 вересня 2020, 12:54 comments3169
Поділіться публікацією:

Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова з червня 2020 року разом з сім'єю проживає в резиденції Володимира Зеленського в Пущі-Водиці. Про це повідомляє видання "Насправді".

ЗМІ: Венедиктова переїхала в резиденцію президента

За даними джерела, про нове житло вона домовилася з директором комплексу "Пуща-Водиця" Євгеном Єгоровим. На цей момент Венедиктова живе у шестикімнатному особняку площею майже 700  квадратних метрів.

Згідно з постановою Камбина від 19.01.1994 року, жити в цій резиденції мають право лише президент України, голова Верховної Ради та прем'єр-міністр. Венедиктова ж звернулася до Дениса Шмигаля з проханням внести зміни до цієї постанови. І воно набрало чинності з 19 червня 2020 року.

Раніше "Коментарі" розібрали кадрову політику генерального прокурора України Ірини Венедиктової.

"Посади в Офісі Генерального прокурора України починають отримувати люди, які мають відношення до минулих режимів. Зокрема, керівне крісло у відомстві недавно отримав Олександр Панов — зять колишнього топ-менеджера Сергія Курченка — Олександра Семиноги. В ОГП Панов — головний помічник радника Ірини Венедиктової Олександра Ватутіна, про який "Коментарі" писали в попередніх матеріалах. Одна з ключових сфер впливу цієї пари — департамент процесуального керівництва з особливо важливих кримінальних проваджень, який раніше курував перший заступник генпрокурора Віталій Касько ".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини