Головна Новини Політика Скандали Генерал СБУ розповів, як Шарій поширював пропаганду Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал СБУ розповів, як Шарій поширював пропаганду Росії

Шарій є ключовим елементом російської пропаганди

6 березня 2021, 10:00 comments1488
Поділіться публікацією:

Генерал Служби безпеки України і колишній заступник глави відомства Віктор Ягун розповів про те, як скандальний пропагандист Анатолій Шарій працював на російську пропаганду в Україні. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Дім", який віщає на окуповані території Донбасу.

Генерал СБУ розповів, як Шарій поширював пропаганду Росії

Фото: Google

За його словами, звинувачення Шарія в державній зраді було пред'явлено абсолютно обгрунтовано через його, що його інформація завдавала шкоди національній безпеці України.

Він зазначив, що в Службі безпеки України є всі необхідні докази, які можна висунути скандальному блогеру як звинувачень.

Генерал сказав, що виходячи з риторики Шарія щодо України можна було зрозуміти, що він працює проти нашої держави і влади країни. Він заявив, що Шарій виконував вказівки російських пропагандистської агентств на території України. Ягун назвав Шарія одним з ключових елементів інформаційної війни Росії проти України.

Екс-заступник глави СБУ підкреслив, що інформація, яку поширював Шарій завдавала шкоди Україні і точково била по національній гідності нашої країни. Він зазначив, що блогер розпалював ненависть в українському суспільстві і намагався його розколоти і сказав, що подібні дії не менш небезпечні, ніж державна зрада.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Росія блокує роботу ТКГ з питань Донбасу.

Читайте також про санкції США проти Коломойського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

украинец

3 червня 2021, 15:53

виктор ягун - тупое чмо

Кеша

6 березня 2021, 10:12

« Лгун назвал Шария одним из ключевых элементов информационной войны России против Украины. Источник: https://politics.comments.ua/news/scandal/general-sbu-rasskazal-kak-shariy-rasprostranyal-propagandu-rossii-673166.html?utm_source=iua © Comments.ua» - ну если Лгун назвал, то из песни слов не выкинешь! Описочка, прям по Фрейду!)))


Новини