Головна Новини Політика Скандали.Політика Експерта, який виступає на каналах Медведчука, звинувачують в держзраді
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерта, який виступає на каналах Медведчука, звинувачують в держзраді

Юрій Дудник виступає на каналах 112, NewsOne і Zik

24 лютого 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

Одного з політичних експертів, який є постійним гостем телеканалів 112, NewsOne і Zik,  котрі пов'язують з Віктором Медведчуком, звинувачують у державній зраді. Йдеться про Юрія Дудкіна. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Експерта, який виступає на каналах Медведчука, звинувачують в держзраді

Юрий Дудкiн. Фото: скрiншот

За словами Дудкіна, до нього сьогодні прийшли силовики з обшуком. Він повідомляє, що його підозрюють в державній зраді. На цей момент силовики ніяк не прокоментували обшук в експерта.

Сам Дудкін є частим гостем на телеканалах 112, NewsOne і Zik.

2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака та його бізнес-активи, серед яких виявилися канали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називають нардепа Віктора Медведчука.

Володимир Зеленський заявив, що канали фінансувалися з Росії й працювали проти національної безпеки України, підриваючи шлях нашої країни до Європейського союзу і НАТО.

Міністр культури України Олександр Ткаченко звинуватив канали в інформаційному тероризмі, і назвав їх рупорами російської пропаганди. Секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що санкції будуть застосовані до всіх каналів, які ведуть антиукраїнську діяльність.

19 лютого РНБО ввів санкції проти самого Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко за фінансування тероризму. Олексій Данилов заявив, що вони постачають паливом бойовиків на окупованих територіях Донбасу. Володимир Зеленський вже підписав указ про накладення санкцій.

Раніше "Коментарі" повідомляли про умови виходу Росії з Донбасу.

Читайте також про нові санкції США проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ирина

24 лютого 2021, 15:50

Органы то зашевелились https://kosatka.media/uk/category/elektroenergiya/news/genprokuratura-podozrevaet-eks-chinovnikov-ukrenergo-v-nanesenii-ushcherba-na-bolee-380-mln-grn


Новини