Головна Новини Політика Скандали Експерт розповів, навіщо ГБР порушило чергову справу проти Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповів, навіщо ГБР порушило чергову справу проти Порошенка

На думку Сергія Тарана, це все робиться заради хайпа влади

3 листопада 2020, 18:05
Поділіться публікацією:

Політичний експерт Сергій Таран в інтерв'ю "Коментарям" підкреслює, що президент Зеленський має величезне як для України вплив на силові структури. Але все виглядає так, ніби він використовує його лише для атак на політичних опонентів.

Експерт розповів, навіщо ГБР порушило чергову справу проти Порошенка

"Він не соромиться говорити західним політикам, що призначить" стовідсотково свою людину в генпрокурори ". Хоч такий підхід суперечить Конституції, — зазначає експерт. — Правда, Рябошапка, схоже, виявився не таким вже" стовідсотково його ". А порушені і при ньому, і вже при новому генпрокурора справи виглядають як вибіркове правосуддя. тому що збуджуються в основному проти опозиції. у тому числі — проти п'ятого президента Порошенко. і на заході відкрито говорять, що саме так виглядає потік виробництв, який генерують відповідні структури ".

На думку експерта, можна звертатися до яких завгодно країнам і міжнародним структурам з проханням про допомогу в яких завгодно розслідуваннях. Але це не спрацює так, як хотіли б ті, хто веде цю гри. Тому що захід вже не раз робив Україні зауваження щодо вибіркового правосуддя. В тому числі, коли Порошенко викликали на допити і ходили чутки про його можливий арешт.

"Швидше за все, розслідувати просто нічого, — вважає Сергій Таран. — Порушуються десятки справ, але до суду не доходять. Звідси висновок: справи порушують просто заради інформаційного хайпа. Мовляв, дивіться, ці" папереднікі "- і далі вписуйте, що хочете ... тим самим влада відволікає увагу від власних провалів практично в усіх напрямках. У тому числі — щодо боротьби з корупцією ".

Ознайомитися з іншими думками експертів з даної теми можна ознайомитися на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини