Головна Новини Політика Скандали.Політика Екс-«слуга» Євген Шевченко заспівав на «Слов'янському базарі» у Білорусі: чим запам'ятався виступ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-«слуга» Євген Шевченко заспівав на «Слов'янському базарі» у Білорусі: чим запам'ятався виступ (ВІДЕО)

Нардеп назвав Олександра Лукашенка своїм другом, а також виконав пісню «Чотири пори року»

19 липня 2021, 15:18
Поділіться публікацією:

Народний депутат Євген Шевченко, якого було виключено з фракції "Слуга народу" в кінці травня 2021 року, спробував себе ще і як виконавця. Майданчиком для його виступу став міжнародний фестиваль "Слов'янський базар", який проходить цими днями в білоруському Вітебську. Як розцінює свій вчинок сам депутат, повідомляє Telegram-канал "PavlovskyNEWS".

Екс-«слуга» Євген Шевченко заспівав на «Слов'янському базарі» у Білорусі: чим запам'ятався виступ (ВІДЕО)

Нардеп Шевченко заспівав на "Слов’янському базарі" і похвалив Лукашенка. Фото з відкритих джерел

Відзначимо, що з концертної сцени нардеп заявив, що вважає як самопроголошеного лідера РБ Олександра Лукашенка, так і весь білоруський народ своїми друзями. Також він подякував організаторам заходу за те, що вони продовжують шанувати традиції.

"Слов'янський базар" — це місце, де наші народи об'єднані єдиним: це пісня, це музика і наша загальна культура", — підкреслив Шевченко.

Також нардеп заспівав пісню "Чотири пори року". Компанію в дуеті йому склав вітчизняний композитор Нікола Петраш.

Уже після виступу, спілкуючись із журналістами, Євген Шевченко зазначив, що його вчинок і відкрита підтримка Лукашенка, звісно, можуть налаштувати українську владу проти нього, і він це розуміє. Однак такий розвиток подій депутата не лякає.

За його словами, подібну ситуацію він може використовувати собі на благо.

"Чим більше вони звертатимуть на мене уваги, тим більше привернуть увагу людей і тим швидше я прийду до влади в Україні зі своєю політичною силою", — впевнений Шевченко.

Серед іншого, політик вважає, що санкції від Європейського Союзу до нього не застосовуватимуться, адже це буде розцінено як справжня "маячня".

Офіційної реакції депутатів на таку поведінку колеги поки що не було. Чи будуть коментувати ситуацію представники "Слуги народу", які виключили Шевченка зі своїх лав, також невідомо.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як, на думку експертів, складеться подальша політична кар'єра Євгена Шевченка після його відходу з провладної партії. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чи загрожує складення мандата нардепу Юрченку, також раніше виключеному зі "Слуги народу" через скандал з його ДТП у Львові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини