Головна Новини Політика Скандали.Політика "Єб*ти, як тупих свиней": епатажного прокурора Тернопільщини звільнили через день після призначення
commentss НОВИНИ Всі новини

"Єб*ти, як тупих свиней": епатажного прокурора Тернопільщини звільнили через день після призначення

Сам Петришин запевнив, що ніякого скандального банкету, а тим більше різкої заяви з його боку на адресу підлеглих не було

17 вересня 2020, 12:58
Поділіться публікацією:

"Єб*ти, як тупих свиней": епатажного прокурора Тернопільщини звільнили через день після призначення

У Тернопільській області звільнили прокурора Миколу Петришина, який, за інформацією громадських діячів, потрапив у скандал в перший  же робочий день. Як повідомляє в Facebook Центр протидії корупції, 30-річний чиновник влаштував бенкет на честь призначення, на якому нібито пообіцяв "єб*ти" підлеглих за невиконання наказів.

Антикорупціонери пишуть, що на посаду Петришина призначили цього  понеділка. На банкеті ж новоспечений прокурор, за інформацією Центру протидії корупції, нібито "змушував підлеглих обіцяти виконувати всі накази". В іншому випадку начальник нібито пообіцяв "єб*ти, як тупих свиней".

Сам Петришин запевнив, що ніякого банкету, а вже тим більше різкої заяви з його боку не було. Однак вчора в столиці відбулося засідання дисциплінарної комісії Генпрокуратури, на якому прокурору "рекомендували подати у відставку через нерозуміння з колегами".

Нагадаємо, корупційний скандал в рядах фракції "Слуга народу" викликав бурхливу реакцію українців. Так, НАБУ опублікувало відео з доказами хабарництва нардепа від СН Олександра Юрченко. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини